STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαπέτρου, ο καλύτερος νέος παίκτης

Παπαπέτρου, ο καλύτερος νέος παίκτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, οι δημοσιογράφοι και το κοινό.

Στον Ιωάννη Παπαπέτρου κατέληξε ο τίτλος του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΕΣΑΚΕ. Ο 22χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού νίκησε στη σχετική διαδικασία τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο του Παναθηναϊκού, που κατέληξε στη δεύτερη θέση.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ: " Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά από δύο σεζόν στον Ολυμπιακό απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στους "ερυθρόλευκους" στο τελευταίο Πρωτάθλημα. Ο 22χρονος φόργουορντ ξεχώρισε με την παρουσία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν 2015-16 με αποτέλεσμα να αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης (γεννημένος από το 1994 και μετά). Ο Παπαπέτρου συγκέντρωσε 10 ψήφους έναντι 8 του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων, 8 προτιμήσεις έναντι 6 του Γιώργου Παπαγιάννη στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ήταν δεύτερος με 335 ψήφους πίσω από τον Χαραλαμπόπουλο (396)".

Τα στατιστικά του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Αγώνες Πόντοι Βολές Δίποντα Τρίποντα Ριμπάουντ Ασίστ Χρόνος
34 7.3 56.9% 56% 35% 3.4 1.1 20'31''
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ