STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Τα καλύτερα έρχονται"

Παπαντωνίου: "Τα καλύτερα έρχονται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος εκθειάζει το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος διαπρέπει στο ΝΒΑ.

Οι Νώντας Παπαντωνίου και Χάρης Γιαννόπουλος ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ρέθυμνο, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/3, 17:00) στην Κρήτη.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στον ΕΣΑΚΕ (ΑΕΚ):

"Τα καλύτερα έρχονται

Προερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα με τον τρόπο που ήλθε από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και ταυτόχρονα απογοητευμένοι γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλαμε πολύ τη νίκη.

Δυστυχώς, όμως, για δύο χαμένες βολές, ένα χαμένο ριμπάουντ και μία λάθος επίθεση δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Το μπάσκετ έτσι είναι όμως, προχωράμε.

Επόμενος μας αντίπαλος το Ρέθυμνο. Δύσκολη ομάδα στην έδρα του με κύριο στοιχείο το γρήγορο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να σταματήσουμε και ταυτόχρονα να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε την άμυνα που τον τελευταίο καιρό μας δίνει ενέργεια, να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση χτυπώντας στις αδυναμίες του τον αντίπαλο για να φτάσουμε στη νίκη. Μία νίκη που έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Θεωρώ θα μας γυρίσει και εμάς η τύχη και θα είναι μαζί μας στους κρίσιμους αγώνες των πλέι – οφ. Τα καλύτερα έρχονται".

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στον ΕΣΑΚΕ (Ρέθυμνο):

"Φρικιό όνομα και πράμα

Ε, εντάξει τώρα, πλάκα μας κάνει το παλικάρι. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι αριθμοί, τα στατιστικά και τα ατελείωτα άρθρα ανάλυσης του παιχνιδιού του είναι περιττά. Αρκεί να δεις τον Γιάννη να παίζει και καταλαβαίνεις αμέσως ότι ο τύπος δεν είναι φυσιολογικός. Δεν χρειάζεται να είσαι γνωστής του αθλήματος, ούτε να καν να έχεις παίξει, για να καταλάβεις πόσο ταλέντο κουβαλάει. Κάνει τα πάντα και συμφέρει (κλεμμένο).

Στην αρχή της σεζόν είχα διαβάσει κάποια άρθρα που έλεγαν ότι δεν έχει πολλές ασίστ, το Μιλγουόκι χάνει παρά το ότι τα στατιστικά του είναι πολύ καλά και άλλα πολλά ακόμα. Τους αριθμούς του στις ασίστ τους βελτίωσε κατά πολύ από τότε, εάν όμως οδηγούσε και τους Μπακς μόνος του στις νίκες (εννοώ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όχι απλά κάποιες νίκες), δεν θα μιλούσαμε για ένα ανθρώπινο ον αλλά για ένα ρομπότ που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι δεν είναι ρομπότ. Το μέλλον μόνο θα μας δείξει τι άλλο θα μπορέσει να κάνει. «Φτύστε» τον λοιπόν για να μην τον ματιάξουμε κι ας έχουμε υπομονή. Έχουμε να δούμε ακόμη πολλά και σπουδαία κατορθώματα του Γιάννη στο μέλλον. Είμαι απόλυτα σίγουρος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ