STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Νίκη και ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη"

Παπαντωνίου: "Νίκη και ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη"

Ο Νώντας Παπαντωνίου εξήγησε ότι η νίκη επί της Κηφισιάς (21/2) είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ ώστε να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη που θα κρίνει την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21/2, 17:00) την Κηφισιά ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου στάθηκε στην απουσία του Δημήτρη Κατσίβελη και εξήγησε ότι η ομάδα των βορείων προαστίων είναι ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στο esake.gr

"Προερχόμαστε από μία εύκολη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις έχει αρχίσει και φαίνεται στο γήπεδο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλή άμυνα. Δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω σε αυτά που μας λένε οι προπονητές μας στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται από τη διάθεση που έχουμε στους αγώνες. Eυχαριστιόμαστε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Επόμενος αντίπαλος η Κηφισιά. Μία πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από ένα καλό σερί αγώνων. Αποτελείται από ένα αξιόλογο ρόστερ Ελλήνων και ξένων παικτών. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και δεν πρέπει να της δώσουμε την ευκαιρία να βρει ρυθμό στον αγώνα. Πρέπει να προσέξουμε τους Κασελάκη και Ελ Αμίν, που παίρνουν πολλές προσπάθειες.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Αυτή τη φορά είναι ο Κατσίβελης και όλοι μας θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του και να δείξουμε την πολύ καλή ομαδική δουλειά, που κάνουμε. Αν παίξουμε την σκληρή μας άμυνα, βγάλουμε ενέργεια και τρέξουμε, τότε θα καταφέρουμε να προσθέσουμε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό μας, και θα πάμε με ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη όπου αντιμετωπίζουμε τον Άρη σε ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας στην Πάτρα. Η ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν ήταν τρομερή και τον περιμένουμε και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουμε τη νίκη".

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στο esake.gr

Να δείξουμε ότι δεν είναι τυχαία η θέση μας

"Tην Τετάρτη χωρίς να έχουμε τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης καταφέραμε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Είμαστε η πέμπτη ομάδα στο πρωτάθλημα που φτάνει σε διψήφιο αριθμό νικών και από αυτή την άποψη είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν σταματάμε εδώ όμως. Υπάρχει συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Μπροστά μας έχουμε το ματς με την AEK.

Είναι περιττό να αναφέρουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης. H AEK έχει επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσει και με μπροστάρη τον κύριο Aγγελόπουλο δείχνει ικανή να το κάνει. Mε την έλευση του κυρίου Ζντοβτς έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και από αυτήν κερδίζει πλέον τα παιχνίδια αφού επιβάλει τον δικό της ρυθμό με σύμμαχο το γεμάτο και ιδιαίτερα ποιοτικό ροστερ που διαθέτει. O χρόνος είναι υπέρ της αφού έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ροστερ και για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία απαιτείται χρόνος.

Εμείς από την πλευρά μας αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε ως το τέλος κοντά στο σκορ θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση στον απόλυτο βαθμό με συνέπεια και συγκέντρωση. H AEK είναι ξεκάθαρα το φαβορί αλλα εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε οτι μόνο τυχαία δεν είναι η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει να το δει απο κοντά αλλα και αυτός που θα το δει απο την τηλεόραση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ