STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Νίκη και αναμονή για τον αντίπαλό μας"

Παπαντωνίου: "Νίκη και αναμονή για τον αντίπαλό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αρκαδικό (9/4, 17:00) στην τελευταία αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τους Νώντα Παπαντωνίου και Αβραάμ Καλλινικίδη να γράφουν στο blog τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυλαία της regular season.

Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι σαφές πως η ΑΕΚ θέλει τη νίκη απέναντι στον Αρκαδικό για να φτιάξει την ψυχολογία της εν όψει της έναρξης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "κιτρινόμαυροι" φιλοξενούν τους νεοφώτιστους στο ΟΑΚΑ (9/4, 17:00), παρουσία του Μάικλ Έρικ που είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα, μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι "μονομαχίες" της post season.

Οι Νώντας Παπαντωνίου και Αβραάμ Καλλινικίδης έγραψαν τις σκέψεις τους για το παιχνίδι στο blog που διατηρούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εστιάζοντας σε αυτά που προσδοκούν να "εισπράξουν" από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου

Προερχόμαστε πάλι από μία ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεν καταφέραμε για ακόμα μία φορά να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις. Ήταν ένα καλό τεστ γιατί δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε να καταφέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ματς. Προχωράμε.

Πλέον κοιτάμε το αυριανό ματς με τον Αρκαδικό που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να κερδίσει γιατί με νίκη παραμένει στην κατηγορία. Για εμάς είναι ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί δεν διαλέγουμε παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι 150%. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε ενέργεια και να καταφέρουμε έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, καθώς υπερτερούμε σε ποιότητα από την ομάδα του Αρκαδικού, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω.

Θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει πλέι - οφ που περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ, να περάσουμε στην τετράδα που ήταν ο αρχικός μας στόχος και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη

Φίλες και φίλοι κάπου εδώ έφτασε η ώρα για την τελευταία φορά που θα έγραφα ετούτες εδώ τις σειρές. Ξεκινώντας αυτό το όμορφο ταξίδι δεν ήξερα που θα οδηγήσει, δεν ήξερα τι θα φέρει για την ομάδα μου και σε καμία περίπτωση δεν ήξερα τι να περιμένω.

Η χρονιά ήταν δύσκολη, γεμάτη εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολλά "μαθήματα". Είναι κάτι που μου αρέσει να βιώνω, κάτι που ξέρω πως θα μου χρειαστεί ακόμα και όταν σταματήσω το μπάσκετ. Η χρονιά κύλησε, σε γενικές γραμμές ομαλά και μένει η τελευταία πράξη για να κρίνει τα πάντα.

Ο Αρκαδικός, την στιγμή που γράφω το κείμενο για την στήλη μου δεν ξέρω καν που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε κόντρα στην ΑΕΚ, δεν ξέρω πως θα έρθουν οι άλλες αναμετρήσεις και γενικότερα η εβδομάδα αυτή κύλησε με αρκετή αγωνία για την τελική κατάληξη της βαθμολογίας.

Η νίκη κόντρα στην Καβάλα, από μόνη της δεν εξασφάλισε την παραμονή σε εμάς, αφού η νίκη των Τρικάλων άλλαξε τα δεδομένα. Διατήρησε, ωστόσο την παράταση. Παράταση η οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Εμείς, από την μεριά μας πάμε να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη και τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να την πετύχουμε. Αυτό θα κάνουμε και από εκεί και πέρα το ταμείο θα το κάνουμε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ για το βήμα που μου έδωσε να μοιράζομαι σκέψεις και… ευχές μου μαζί σας πριν τις αναμετρήσεις και εύχομαι ο Αρκαδικός να μείνει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ώστε κάτι αντίστοιχο, να κάνουμε, ενδεχομένως και την επόμενη σεζόν!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ