STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Να βρούμε τι φταίει"

Παπαντωνίου: "Να βρούμε τι φταίει"

Η ΑΕΚ υποδέχεται τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ και ο Νώντας Παπαντωνίου παραδέχτηκε ότι η "Ένωση" δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ως ομάδα ενώ εξήγησε πως όλοι έχουν τις ευθύνες τους. Νοκ άουτ Άτιτς και Σάκοτα.

Η ΑΕΚ δεν έχει πείσει με τις τελευταίες εμφανίσεις στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup ενώ η αυριανή (24/10, 17:00) αναμέτρηση με τα Τρίκαλα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την "Ένωση" να κάνει "restart". Διαβάστε τις σκέψεις των Νώντα Παπαντωνίου και Γιώργου Τσιάρα για το παιχνίδι στο esake.gr.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου

"Κάναμε μια κακή ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατασαράι. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίκρα στους οπαδούς μας, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν απαιτήσεις. Ούτε εμείς είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι αυτονόητο αυτό. Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη φόρμα μας ως ομάδα. Από κει και πέρα, πρέπει όλοι οι παίκτες να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει. Διότι όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Έχουμε πολύ δρόμο, όμως, μπροστά μας. Σε κάθε περίπτωση, στο Πρωτάθλημα της Basket League θυμίζω, ότι έχουμε δύο νίκες σε δύο αγώνες και έχουμε μια καλή ευκαιρία να διευρύνουμε το σερί μας με αντίπαλο τα Τρίκαλα, που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι".

Το blog του Γιώργου Τσιάρα

"Καλησπέρα φίλοι του μπάσκετ,

Μετά από μια εβδομάδα αλλαγών συναισθημάτων με αναχωρήσεις και αφίξεις συμπαικτών, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα την ΑΕΚ.

Μια όμορφη συνάθροιση της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν αυτής της ομάδας και του staff για να παρακολουθήσουμε έναν τηλεοπτικό αγώνα και αυτό είναι ευχάριστο γιατί η ομάδα δένεται όσο περνάει ο καιρός ακόμη πιο πολύ εντός και εκτός γηπέδου.

Αυτό που κάνουμε σε κάθε προπόνηση και σκοπεύουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για κάθε φάση. Αυτό πρόκειται να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ.

Αυτά προς το παρόν… Σας ευχαριστώ".

Νοκ άουτ οι Άτιτς και Σάκοτα

Στο μεταξύ, εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκαν οι Έντιν Άτιτς και Ντούσαν Σάκοτα. Ο μεν Άτιτς υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ενώ ο Σάκοτα ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό εξαιτίας ίωσης. Η συμμετοχή του στο ματς με τα Τρίκαλα θεωρείται αμφίβολη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ