STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Ακόμα καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια"

Παπαντωνίου: "Ακόμα καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (14/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Νώντας Παπαντωνίου αναφέρθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργείται με τον κόσμο της "Ένωσης".

Το 80-86 επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στην Ευρώπη έπειτα από τις 10 Μαρτίου 2005! Πλέον η "Ένωση" στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας (14/11, 19:00), με φόντο το 6-0 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου

Σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο μας

"Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση πλησιάζει για μας. Είναι γεγονός ότι επικρατεί ευφορία στην ομάδα για την επιτυχία στη Λιθουανία. Οι αγώνες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι κάτι διαφορετικό όμως. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Πόσω μάλλον όταν αντίπαλός σου είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος δείχνει μεταμορφωμένος τον τελευταίο καιρό. Δείχνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα έχουμε το πάνω χέρι για τη νίκη. Βασικά είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί.

Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα ματς. Να μη ξοδεύουμε άσκοπα χρόνο και μετά να κυνηγάμε το σκορ. Έχουμε δείξει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα. Έχουμε τον τρόπο να γυρίζουμε τα ματς. Θα πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και των συνεργατών του.

Όλος ο κόσμος βλέπει, ότι η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε ξαναγράψει, ότι οι ατυχίες, που βρήκαν την ομάδα, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Σιγά σιγά όμως επανερχόμαστε. Και θα δείτε ακόμη καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο μας. Και το νιώθουμε ότι υπάρχει αυτό. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ με Απόλλωνα. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος.

Σας ευχαριστώ

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ"

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Θέλουμε και αποτελέσματα…

"Μια γλυκόπικρη γεύση έχει μείνει σε όλους μας από το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Η ομάδα μας κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια και για 36λεπτά άγγιξε το θαύμα όμως δεν μπορέσαμε στο φινάλε να «φρενάρουμε» τον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσουμε μετά από 20 σχεδόν χρόνια μια τόσο μεγάλη νίκη.

Τα οφέλη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν πάρα πολλά όμως εγώ θα σταθώ στην ατμόσφαιρα και στην εικόνα που μεταφέρθηκε από την Περιβόλα σε κάθε γωνίας της Ελλάδας. Γεμάτο γήπεδο, μπασκετικό κοινό, όμορφη ατμόσφαιρα και συγκινητικές στιγμές. Το χειροκρότημα που εισέπραξε ο μεγάλος Κώστας Πετρόπουλος κατά την είσοδο του στο παρκέ για να κάνει το τζάμπολ του αγώνα δείχνει το μεγαλείο του αθλητισμού αλλά και το πόσο ο κόσμος της Πάτρας αγαπά και σέβεται την ιστορία του συλλόγου αλλά και του «Νουρέγιεφ».

Όλοι εμείς στην ομάδα έτσι θέλουμε να βλέπουμε κάθε δεύτερο Σάββατο το γήπεδο μας. Οι φίλαθλοι μας να το γεμίζουν και από την αρχή μέχρι το τέλος να μας δίνουν παλμό για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Έρχονται δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια μέσα στην Πάτρα και ο κόσμος μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα πρέπει να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και πρέπει.

Βέβαια αυτή την εβδομάδα το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο αντίπαλος μας θα παραταχθεί ενισχυμένος μιας και την περασμένη Δευτέρα πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Μαυροειδή ωστόσο εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι μας ανήκει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο καθώς πλέον δεν θέλουμε μόνο καλές εμφανίσεις ψάχνουμε και τα αποτελέσματα.

Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο «διπλό» και αυτή τη φορά ελπίζω μέσα από μια καλή εμφάνιση να δικαιωθούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ