STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο πέτυχαν το 40% των πόντων τους στο ημίχρονο με βολές

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ρεθύμνου σούταραν ξανά και ξανά βολές στο α' μέρος, με το 40% των πόντων των δύο ομάδων να έρχονται από την "γραμμή της φιλανθρωπίας". Απογοητευτικά τα ποσοστά στα εντός παιδιάς σουτ.

Το α' μέρος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο Cretan Kings μόνο θεαματικό δεν ήταν. Η άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων δημιούργησε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι του "δικεφάλου", με τις δύο ομάδες να σημαδεύουν κατά βάση το σίδερο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι την ανάπαυλα, το ποσοστό ευστοχίας των δύο αντιπάλων στα εντός παιδιάς σουτ ήταν 35.8%, ενώ το αντίστοιχο στις βολές ήταν 78%.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως το 40% των πόντων των δύο αντιπάλων ήλθαν από την "γραμμή της φιλανθρωπίας", αφού δόθηκαν 29 φάουλ στο α' μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν 22/24 βολές, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά πιο άστοχοι, με 10/17 βολές.

Συγκεκριμένα, μέχρι την ανάπαυλα, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είχαν 2/14 δίποντα, 6/16 τρίποντα και 22/24 βολές, ενώ εκείνοι του Νίκου Βετούλα σούταραν με 7/13 δίποντα, 4/10 τρίποντα και 10/17 βολές.

Μοιραία, ο αριθμός των ασίστ ήταν μικρότερος από αυτόν των λαθών (11 έναντι 16). Ένα ακόμη δείγμα της κακής ποιότητας που παρουσιάστηκε στην PAOK Sports Arena.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ