STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΠΑΟΚ - Άρης, μέρος δεύτερο

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται σήμερα (3/5, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Νίκη-πρόκριση ψάχνει ο Άρης, να ισοφαρίσει την σειρά θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος αγώνας των playoffs της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ήταν θρίλερ από τα παλιά, με τον Άρη να επικρατεί με 69-65 στην παράταση και να κάνει το 1-0 στην σειρά . Σήμερα (3/5, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) λοιπόν ήρθε η ώρα για το... δεύτερο πιάτο!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη σε μερικές ώρες, θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να φέρει στα ίσα την σειρά. Ο Άρης από την πλευρά του ξέρει ότι αν κερδίσει θα προκριθεί με "sweep" στα ημιτελικά. Κάτι που αν συμβεί θα αποτελεί μία γλυκιά "εκδίκηση" για τους "Κίτρινους" που ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ελπίζοντας ότι ο νέος ξένος της ομάδας, Αντουάν Σκοτ, θα δειξει λιγότερο "ψαρωμένος" από ότι πριν μερικές ημέρες στο ντεμπούτο του. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ενδέχεται να έχει να διαχειριστεί μία σημαντική απουσία: Αυτή του πρώτου του σκόρερ στο πρώτο παιχνίδι, Νέιθαν Σόμπεϊ, ο οποίος δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Αν τελικά ο Σόμπεϊ απουσιάσει, τότε η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να βρει τους πόντους του Αυστραλού από αλλού.

Εκπλήξεις ανάμεσα στους δύο αντιπάλους δύσκολα θα υπάρξουν. Αν κρίνει κανείς με βάση τα όσα έγιναν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους - και κυρίως στο τελευταίο - τα... κουκιά είναι μετρημένα: Αργός ρυθμός, πολύ "τάισμα" των ψηλών και μία παραπάνω ελευθερία κινήσεων σε κάποιους περιφερειακούς παίκτες (Ξανθόπουλος, Κάμινγκς και Γιάνκοβιτς για τον Άρη, ΜακΦάντεν, Κόνιαρη και - αν αγωνιστεί - Σόμπει για τον ΠΑΟΚ). Μένει τώρα να φανεί ποια από τις δύο ομάδες θα μπορέσει να επιβάλει τους δικούς της κανόνες. Η συνέχεια, στο παρκέ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ