STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πράξη τρίτη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), στην 3η φετινή μεταξύ τους αναμέτρηση σε όλες τις διοργανώσεις, με τους δύο "αιωνίους" να διάγουν βίους αντίθετους.

Σε μερικές ώρες ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr ) σε ένα παιχνίδι με κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά τεράστια σημασία σε επίπεδο γοήτρου και εγωισμού για τις δύο ομάδες.

Με τους "πράσινους" να κλείνουν τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 13-0 και τους "ερυθρόλευκους" με 10-3 (και εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα) η αλήθεια είναι ότι μοιάζει σχεδόν αδύνατο για τον Ολυμπιακό να απειλήσει το πλεονέκτημα έδρας του "αιώνιου" αντιπάλου στον δεύτερο γύρο. Κι αυτό γιατί εκτός από τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς των 3 πόντων στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες πρέπει στην συνέχεια να περιμένουν από τον Παναθηναϊκό να κάνει δύο ήττες στον δεύτερο γύρο.

Το γεγονός βέβαια ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι και αδιάφορο. Ποτέ εξάλλου ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" δεν είναι αδιάφορο, κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη των αδελφών Αγγελόπουλων στο ΣΕΦ στην χθεσινή (28/1) προπόνηση, όπου "έτριξαν τα δόντια" στους παίκτες της ομάδας , λόγω της άσχημης εικόνας της τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από τον Ολυμπιακό, παίρνοντας τις απαραίτητες νίκες - έστω και... οριακά όπως κόντρα στο Λαύριο και την Ζαλγκίρις - την ίδια στιγμή που η εικόνα του Ολυμπιακού, ειδικά στην άμυνα, προβληματίζει. Όπως και να έχει όμως, όταν οι δύο αντίπαλοι μπουν στο παρκέ όλα αυτά θα ξεχαστούν.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί στο σημερινό ντέρμπι χωρίς τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι , χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, θα έχει ξανά εκτός τους (κλασικούς απόντες) Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου , ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ