STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουότερς: "Μπάσκετ και... online shopping"

Ουότερς: "Μπάσκετ και... online shopping"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντόμινικ Ουότερς άφησε για λίγο στην άκρη τον αγώνα με το Ρέθυμνο (1/4, 17:00) για να σχολιάσει τα... διαδικτυακά του ψώνια, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να εστιάζει στην ανάγκη της ομάδας του για το ροζ φύλλο αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Άρης δοκιμάζεται στο "Μελίνα Μερκούρη" από το Ρέθυμνο για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο να πάρει το δίποντο που θα του δώσει -και μαθηματικά- την τρίτη θέση της regular season. Ο Ντόμινικ Ουότερς σχολίασε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ το παιχνίδι με τους Κρητικούς, αν και θέλησε να παρεκκλίνει λίγο για να σχολιάσει τα διαδικτυακά του ψώνια. Από την άλλη, ο Χάρης Γιαννόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως αυτό ίσως είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του για φέτος.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου

Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την 8η θέση (υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα της 7ης με συνδυασμό αποτελεσμάτων), καθώς το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο κι αυτό της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι και τα πιο εύκολα. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε πιο ψηλά αλλά η αδράνεια που είχαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια μας στοίχισε.

Όταν σε όλη τη χρονιά έχεις κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν μπορείς να ελπίζεις για πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για ένα και μόνο λόγο. Για την έδρα μας. Δεν περνάει κάνεις εύκολα μέσα από το "Μελίνα Μερκούρη" και θα φροντίσουμε να το κρατήσουμε για ακόμα ένα ματς και να κλείσουμε το δεύτερο γύρο μόνο με νίκες μέσα στην πόλη μας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο που μας στήριξε και είμαι σίγουρος πως αυτό θα κάνει και με τον Άρη.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ακόμα χαρά στους φίλους της ομάδας μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει για μια θέση στην 8άδα, εκεί όπου αξίζει και πρέπει να βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Το blog του Ντόμινικ Ουότερς

Καλησπέρα σε όλους σας!

Ήταν μια νορμάλ εβδομάδα για εμάς… Παίξαμε την Τετάρτη και το επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο οπότε νιώσαμε σα να είμαστε σε εβδομάδα με Eurocup. Έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς οπότε είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, ειδικά στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και μετά να στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, που είναι μεγάλο παιχνίδι και για τους δυο μας. Αλλά αυτό το ματς θα μας απασχολήσει όταν θα έρθει η ώρα… Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Όσον αφορά εμένα, τώρα που έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο παρακολουθώ ακόμη περισσότερο μπάσκετ και κάνω online shopping. Προετοιμάζω τα καλοκαιρινά μου συνολάκια. Αν και τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο αγοράζω παπούτσια… Πολλά παπούτσια και μερικά πουκάμισα. Μου αρέσει να ανανεώνω κάθε χρόνο την συλλογή μου οπότε ξεκίνησα από τώρα…

Από κει και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος γιατί την επόμενη εβδομάδα θα έχω νέες επισκέψεις… Έρχεται ο μικρός μου ξάδελφος και χαίρομαι που θα μπορέσει να δει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδό μας όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και θα νιώσει την σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας. Θα είναι όμορφα…

Όσον αφορά στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την πέρασα μαζί με την κοπέλα μου και την μητέρα της! Αγόρασα λουλούδια και για τις δύο και γλυκά… Εγώ δεν πήρα κανένα δώρο, αλλά δεν πειράζει… Είναι γιορτή των γυναικών αυτή!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ