STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουότερς: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Ουότερς: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ντομινίκ Ουότερς και Νίκος Μπάρλος ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το παιχνίδι Άρης - Λαύριο το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/2, 17:00) στην Θεσσαλονίκη. Ο Ντομινίκ Ουότερς ανέλαβε την ευθύνη.

Για την 17η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Άρης θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη το Λαύριο, το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (6/2). Οι Ντομινίκ Ουότερς και Νίκος Μπάρλος ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς στον ΕΣΑΚΕ (Άρης):

"Αναλαμβάνω την ευθύνη

Γεια σε όλους σας!

Ήταν δύσκολη ήττα αυτή της Τετάρτης στην Λιθουανία. Πλέον έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Eurocup. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά τι να πω… Ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί σε κάποιες επιθέσεις κλειδιά στα τελευταία δύο λεπτά και κάποια λάθη μου, μας κόστισαν.

Πρέπει να λειτουργώ καλύτερα σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι αγώνες που ‘φτιάχνουν’ καριέρες και εγώ έχασα την ευκαιρία για την ομάδα μου και για όλους μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και αξίζουμε να είμαστε στο Top16. Ελπίζω να μας ευλογήσει ο Θεός και τελικά να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τώρα, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε σε έναν άλλο αντίπαλο, το Λαύριο. Είναι μια αθλητική ομάδα που στον πρώτο γύρο στην έδρα της μας είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Θεωρώ πως θα είμαστε πιο δυνατοί εδώ στην έδρα μας και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση. Έχουμε κάνει το σκάουτινγκ, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Όσον αφορά σε εμένα, επιτέλους κουρεύτηκα. Έχω νέο λουκ. Είχα κουραστεί με τα μαλλιά μου και ήθελα μια αλλαγή, αν και όλοι με φωνάζουν άσχημο τώρα. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα το συνηθίσουν και θα γίνουν όλα φυσιολογικά και πάλι… Οι δύο φίλοι μου από τις ΗΠΑ θα μείνουν για δύο ακόμη βράδια στην Θεσσαλονίκη και είμαι χαρούμενος που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πόσο υπέροχοι είναι οι φίλαθλοί μας και πόσο ωραία ατμόσφαιρα δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια μας".

Το blog του Νίκου Μπάρλου στον ΕΣΑΚΕ (Άρης):

"Σπουδαία εμπειρία για το Λαύριο

Απέναντι στην Κηφισιά πήραμε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Μια νίκη που μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, που έδειξε τρομερή αυτοπεποίθηση και νίκησε εκτός του αντιπάλου και το άγχος της. Θέλω να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου που στάθηκε πλάι μας και παρέδωσε μαθήματα ήθους. Το γεμάτο γήπεδο μας έδωσε φτερά και μακάρι σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να είναι έτσι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πληγωμένο αντίπαλο. Το Αλεξάνδρειο είναι μία από τις πιο μπασκετικές έδρες στην Ευρώπη και για το Λαύριο θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία να αγωνιστεί εκεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε… Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά κυρίως να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που παίζουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ