STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουάιτ: "Ο Άρης μπορεί την υπέρβαση στα πλέι οφ"

Ουάιτ: "Ο Άρης μπορεί την υπέρβαση στα πλέι οφ"

Ο Οκάρο Ουάιτ οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί του Ρεθύμνου, μοιράστηκε τον τίτλο του MVP της 23ης αγωνιστικής με τον Έλιοτ Ουίλιαμς και επισήμανε πως οι "κίτρινοι" μπορούν να κάνουν την υπέρβαση στην post season!

"Νιώθω ότι ο Άρης μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ", υπογράμμισε ο Οκάρο Ουάιτ στο esake.gr με αφορμή το γεγονός ότι μοιράστηκε τον τίτλο του MVP της 23ης αγωνιστικής με τον Έλιοτ Ουίλιαμς.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ των "κίτρινων" στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου (88-83) πέτυχε 15 πόντους με 6/9 βολές, 3/4 δίποντα και 1/3 τρίποντα, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, είχε 6 κερδισμένα φάουλ, έκανε δύο κοψίματα και ένα κλέψιμο σε 28'39" συμμετοχής.

Στη συνέχεια εξήγησε στο esake.gr πως "είμαι νέος και κάθε φορά που κατακτώ έναν τίτλο ατομικά νιώθω καλά. Πάνω, όμως, και από αυτό, είναι η ομάδα και οι ομαδικοί τίτλοι".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings με την οποία η ομάδα σου «κλείδωσε» την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;

"Δεν ήξερα καν ότι ήμουν MVP της αγωνιστικής! Σήμαινε πολλά η νίκη μας επί του Ρεθύμνου. Ήταν ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για μία από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Δεν έπαιξα πάρα πάρα πολύ καλά, αλλά έπαιξα αρκετά καλά ώστε να «δραπετεύσουμε» από την Κρήτη με τη νίκη με την οποία εξασφαλίσαμε την 3η θέση στην κανονική περίοδο. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και αυτό είναι που προσπαθώ πάντα και με κάθε τρόπο να κάνω. Σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά. Είμαι νέος και κάθε φορά που κατακτώ έναν τίτλο ατομικά νιώθω καλά. Πάνω, όμως, και από αυτό, είναι η ομάδα και οι ομαδικοί τίτλοι".

- Μπορεί ο Άρης να κάνει υπέρβαση στα πλέι οφ;

"Ναι νιώθω πως μπορεί… Είμαστε επικίνδυνη ομάδα και αν παίξουμε στα πλέι οφ συγκεντρωμένοι, τότε θα είμαστε επικίνδυνοι για οποιονδήποτε αντίπαλο".

- Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποια η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο των άλλων χωρών. Έχει το δικό του στυλ και είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτό. Είναι πολύ καλή και δυνατή λίγκα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ