STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ορίστηκαν οι διαιτητές στο ντέρμπι των "αιωνίων"

Ορίστηκαν οι διαιτητές στο ντέρμπι των "αιωνίων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Πηλοΐδης, Σχινάς και Ψαριανός θα διαιτητεύσουν το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Την άλλη Δευτέρα (30/1, 21:00, Nova2) ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθούν για πέμπτη (και τελευταία σε αγώνα κανονικής περιόδου) φορά φέτος στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Από σήμερα πάντως γνωρίζουμε και ποιοι είναι οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο μεγάλο ντέρμπι.

Ο λόγος για τους Πηλοΐδη, Σχινά και Ψαριανό, με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη διαιτητεύσει από έναν αγώνα έκαστος. Ο Πηλοΐδης ήταν στο ματς του πρώτου γύρου ( 88-63 ο Ολυμπιακός ) και ο Σχινάς στον ημιτελικό του Κυπέλλου ( 77-67 ο Παναθηναϊκός ).

Στη σημερινή κλήρωση παρόντες ήταν από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Χρήστος Σταυρόπουλος και από αυτή του Παναθηναϊκού ο Μάνος Παπαδόπουλος. Δεν έλειψαν μάλιστα οι διαμαρτυρίες με αφορμή τη διαιτησία της αναμέτρησης Προμηθέας-Παναθηναϊκός, για την οποία οι "ερυθρόλευκοι" εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, από τη μεριά του, απάντησε ότι το μόνο λάθος των διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το ότι δεν τιμώρησαν τον Βαγγέλη Αγγέλου, που " είναι εξαιρετικός προπονητής, έκανε καλή δουλειά και ο Προμηθέας θα μπορούσε να είχε νικήσει, αλλά από την αρχή προβόκαρε τους διαιτητές".

Αναλυτικά οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Λαύριο - ΑΕΚ (Μάνος - Παναγιώτου - Βαρδάλος)

Απόλλων Π. - Τρίκαλα (Αναστόπουλος Π. - Ανδρικόπουλος - Παφίλης)

Άρης - Ρέθυμνο (Γεωργιάδης - Ξενικάκης - Τζιοπάνος)

Κολοσσός Ρ. - ΠΑΟΚ (Τζαφλέρης - Δεσλής - Λόρτος)

Δόξα Λευκάδας - Προμηθέας Π. (Καρακατσούνης - Μαγκλογιάννης - Συμεωνίδης)

Κόροιβος - Κύμη (Πουρσανίδης Γ. - Μπήτης - Τσώνος)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Πηλοϊδης - Σχινάς - Ψαριανός)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ