STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η μπηχτή του Ίβκοβιτς στον Ομπράντοβιτς

Η μπηχτή του Ίβκοβιτς στον Ομπράντοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ξεκίνησε πολύ άσχημα στο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στα σφυρίγματα του Γκόντα, προκαλώντας την αντίδραση του Ίβκοβιτς!

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στους διαιτητές του αγώνα με τον Ολυμπιακό και άσχησε δριμεία κριτική.

" Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα και συνεχίσαμε να παίζουμε άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά και για μικρό χρονικό διάστημα επιστρέψαμε στο κακό πρώτο ημίχρονο αγωνιστικά", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Η δουλειά του προπονητή είναι να διορθώσει ότι δεν βλέπει να λειτουργεί και στο τελευταίο δεκάλεπτο επιστρέψαμε. Δεν έχει λόγο να μην πιστέψω τον διαιτητή στο τέλος, αλλά τι είδους διοργάνωση είναι αυτή όταν ο διαιτητής καλεί τον δημοσιογράφο για να τον ρωτήσει αν είναι δίποντο ή τρίποντο.

Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω και τον δημοσιογράφο, αλλά δεν είναι εκείνοι οι αρμόδιοι για να αποφασίσουν. Στην γραμματεία ζητήσαμε να μπορούν να βλέπουν οι διαιτητές το ριπλέι για να τους βοηθηθούν σε τέτοιες δύσκολες αποφάσεις. Δώσαμε συγχαρητήρια στον κουμπάρο και τον Ολυμπιακό συγχαρητήρια.

Ζητώ από τον Γκόντα να μου πει αν θυμάται ένα παιχνίδι που δεν έχει σφυρίζει τεχνική ποινή στον Παναθηναϊκό; Τσεκάρετέ το. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν θέλω να λέω ονόματα. Είμαι εδώ 13 χρόνια και ξέρετε αν μιλάω ή όχι. Αυτό το φάουλ κόντρα στον Βουγιούκα είναι ξεκάθαρο αντιαθλητικό".

Παράλληλα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε: "Δεν λέω ότι το ματς κρίθηκε από τη διαιτησία, αλλά στη φάση με τον Βουγιούκα υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ το οποίο δεν δίνεται, ενώ αντίθετα δίνεται τεχνική ποινή στον Γιασικεβίτσιους. Τέτοιες διαμαρτυρίες γίνονται συνεχώς. Αν δείτε τα ματς του Παναθηναϊκου ο Γκόντας μας δίνει πάντα τεχνική ποινή.

Εκείνη τη στιγμή τον διέκοψε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τονίζοντας με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και ειρωνείας: " Τότε να βάζουν τον Τανατζή".

Σε ερώτηση ρεπόρτερ για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει το τελευταίο δεκάλεπτο, ο "Ζοτς" απάντησε ειρωνικά λέγοντας: " κρατάμε τα άλλα τρία δεκάλεπτα, έτσι θέλουμε να παίζουμε".

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η διαιτησία καθόρισε την έκβαση του αποτελέσματα τόνισε: " Όχι δεν είπα ότι το έκριναν οι διαιτητές. Ξέρω πως θα τα μεταφράσετε όπως θέλετε. Ξέρω πολύ καλά τι είπα. Εχω το δικαίωμα να λέω κάτι που είναι αλήθεια. Δείξτε το σε όποιον θέλετε το βίντεο και θα δείτε τι εννοώ".

Καϊμακόγλου: "Για 30 λεπτά δεν κάναμε τίποτα σωστά"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε: " Για 30 λεπτά περίπου δεν κάναμε τίποτα από ότι είχαμε πει. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και όταν βρεθήκαμε με μεγάλη διαφορά ίσως στο σκορ δεν ήμασταν ήρεμοι. Επιστρέψαμε στο τέλος για τα καλά θα μπορούμε και να το είχαμε πάρει.

Δεν μου λέει κάτι η νίκη. Φυσιολογικά ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρώτη θέση και πλεονέκτημα, όμως τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι μέσ σε αυτή την ατμόσφαιρα. Θέλω να μην έχουμε νεκρά διαστήματα και να κάνουμε αυτό που μας λένε οι προπονητές μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ