STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πράξη δεύτερη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο το 2-0, με τους "πράσινους" να θέλουν να απαντήσουν με "μπρέικ στο μπρέικ".

Τέσσερις ημέρες μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ στον 1ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoords ελπίζοντας να πάρει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα τίτλου.

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους πάντως δεν σκοπεύουν να αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο, στοχεύοντας στο "διπλό" μέσα στο ΣΕΦ και δεδομένου ότι φέτος μετράνε ήδη δύο νίκες εκεί (σε πρωτάθλημα και EuroLeague) ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθούν χωρίς (καινούρια) προβλήματα στον 2ο Τελικό της Stoiximan.gr Basket League, αφού ο μεν Ολυμπιακός έχει συνηθίσει πλέον να παίζει χωρίς τους τραυματίες Αγραβάνη και Τιλί, ο δε Παναθηναϊκός έχει συνηθίζει να παίζει χωρίς τους "κομμένους" από το πρωτάθλημα Ντένμον, Πέιν και Γκάμπριελ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ