STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τη 1η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (19:30) στο πρώτο από τα πολλά ντέρμπι "αιωνίων" που θα ακολουθήσουν.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) ΣΕΦ για τη 1η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Πριν από μερικούς μήνες ο Παναθηναϊκός άλωσε το ΣΕΦ στον 5ο τελικό και πήρε πίσω τα σκήπτρα του πρωταθλήματος. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και αρκετοί από τους πρωταγωνιστές εκείνου του παιχνιδιού (και για τις δύο ομάδες) δεν βρίσκονται πια εδώ. Η δυναμική ενός τέτοιου αγώνα βέβαια δεν αλλάζει όταν μιλάμε για τους δύο "αιώνιους".

Ο νέος Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι η φετινή ομάδα είναι πιο ευέλικτη και αντιλαμβάνεται καλύτερα την σημασία ενός τέτοιου παιχνιδιού. Ο νέος Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και να μπει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την σεζόν "πληγωμένος", αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς τον τραυματία Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν για να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ