STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός και Άρης ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη σήμερα (10/5, 19:00), στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League, σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Λίγο πριν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, ανοίγοντας την αυλαία των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι "Ερυθρόλευκοι" είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτή την σειρά, η οποία κρίνεται στις 3 νίκες, ακόμα και παρά την σημαντική απουσία του Ματ Λοτζέσκι. Ο Άρης από την πλευρά του πάντως σκοπεύει να παλέψει με ό,τι έχει προκειμένου να πετύχει το καλύτερο που μπορεί, ξέροντας ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για αυτόν.

Στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής και στα δύο παιχνίδια, κερδίζοντας δύσκολα με 63-70 στο "Αλεξάνδρειο" για την 5η αγωνιστική και σχετικά εύκολα με 69-55 στο ΣΕΦ για την 18η αγωνιστική.

Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, κυρίως από την πλευρά του Άρη, ο οποίος πλέον δεν έχει στο ρόστερ του τους Τζαμόν Γκόρντον και Μάικλ Τζένκινς, ενώ έχει προσθέσει στην δύναμή του τον Αντουάν Σκοτ.

Όπως και να έχει, αμφότερες οι ομάδες θα μπουν στο παρκέ θέλοντας η κάθε μία να εφαρμόσει το πλάνο της στο παρκέ, με τον μεν Ολυμπιακό να θέλει να "καθαρίσει" νωρίς το παιχνίδι, τον δε Άρη να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ