STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός και ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση Ουάιτ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Οκάρο Ουάιτ, με την "Ένωση" τις τελευταίες μέρες να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος αποχωρεί από τον Άρη.

Ο Οκάρο Ουάιτ πραγματοποίησε φέτος μία καταπληκτική σεζόν και αναδείχθηκε δικαίως σε MVP του φετινού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 13.5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχοντας 62.3% ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα.

Ο 24χρονος (13/8/1992) πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα, έκανε... θραύση μέσα στην ρακέτα και σε πολλά παιχνίδια ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για την ομάδα του Άρη. Ο Αμερικανός, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Βίρτους Μπολόνια, αποχωρεί από την Θεσσαλονίκη και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του τους τελευταίους μήνες, με τους Πειραιώτες να έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη, ο οποίος έχει και προσιτό κασέ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά του αθλητή, ο Οκάρο Ουάιτ γνωρίζει το ενδιαφέρον τους, αλλά η υπόθεση του έμεινε στάσιμη, καθώς η ομάδα αυτή την περίοδο είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Με την ολοκλήρωση των τελικών είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει και πάλι "ζεστά" την περίπτωση του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, στο... κόλπο για την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ έχει μπει δυνατά και η ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση". Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" έχει έρθει σε επαφή με τον αθλητή, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Το σίγουρο, πάντως, είναι, πως θα περιμένει και την ολοκλήρωση των τελικών, καθώς είναι μεγάλο το δέλεαρ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στην Euroleague.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ