STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολοταχώς για το 39-0 ο Παναθηναϊκός

Ολοταχώς για το 39-0 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (11/3, 17:00) με μοναδικό στόχο να επεκτείνει την απίστευτη παράδοση που ακολουθεί τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Μία παράδοση που κρατάει από τα χρόνια του "τάφου του Ινδού" και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καλείται να επεκτείνει σήμερα (11/3, 17:00) ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το σάιτ του ΕΣΑΚΕ οι "πράσινοι" δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν ως γηπεδούχοι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετρώντας 38 νίκες σε ισάριθμους αγώνες!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση, αυτό βέβαια δεν την εμποδίζει να παραμένει αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 17 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και απολογισμό 8-0 εντός έδρας με 22,2 πόντους διαφορά ανά αγώνα. Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα ο Παναθηναϊκός, δίνοντας παράλληλα συνέχεια και σε ένα άλλο σερί με αντίπαλο τον Πανιώνιο: αυτό με τις 14 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με διψήφια διαφορά.

Οι "κυανέρυθροι", από την άλλη, ακόμα αγνοούν τη νίκη μακριά από τη Νέα Σμύρνη, καθώς επί συνόλου οκτώ αγώνων έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές με 13,8 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Κυριακή 11 Μαρτίου

ΟΑΚΑ 17:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (Γεωργιάδης-Κάρδαρης-Ζαχαρής)

Δευτέρα 12 Μαρτίου

Μ. Μερκούρη 16.00 Ρέθυμνο-Ολυμπιακός (Σώμος-Συμεωνίδης-Ευφραιμίδης)

Σάββατο 10 Μαρτίου

Τρίκαλα-Γυμναστικός 65-74

Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο 71-77

Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ 75-77

Κύμη-Προμηθέας Πάτρας 68-73

* Ο αγώνας Άρης-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και θα οριστεί την προσεχή Τρίτη (13/3).

Δείτε εδώ την βαθμολογία στην Stoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ