STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Λίγη ώρα αφότου βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει τη νίκη στην 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ο Ντίνος Μήτογλου, ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Μιχάλης Περράκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για το θετικό αποτέλεσμα και αυτά που έρχονται στις δύο τελευταίες "στροφές" του πρωταθλήματος.

Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός)

Για την διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα μετά και την επικράτηση κόντρα στον Κόροιβο: "Ήταν ακόμα μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε συγκεντρωμένα για επόμενο παιχνίδι. Μετά τα παιχνίδια της EuroLeague καθίσαμε και σκεφτήκαμε τα λάθη μας. Είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και σίγουρα αυτό το σερί μας χαροποιεί, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, κερδίζοντας τα επόμενα παιχνίδια".

Δημήτρης Φλιώνης (Άρης)

Για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και το μάθημα από τη δύσκολη σεζόν: "Σε αυτή τη χρονιά και μέσα απ΄' όλες τις δυσκολίες, μάθαμε ν' ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα. Κάπως έτσι ήταν και το ματς με τον Πανιώνιο. Έχουμε παίξει κι άλλα τέτοια παιχνίδια, έστω κι αν αυτό ήταν το τελευταίο και κρισιμότερο. Η ουσία είναι πώς πήραμε πολλά μαθήματα. Είμαι σίγουρος πώς δεν αξίζαμε να παίζουμε έναν τέτοιο παιχνίδι ζωής και θανάτου στο τέλος της σεζόν, από την άποψη της ποιότητας που έχει η ομάδα. Κοιτάμε παρακάτω. Σε αυτό το ματς ήμασταν όλοι ένα και στόχος μας ήταν η νίκη".

Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Για την εύκολη νίκη απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο: "Η νίκη ήταν επιτακτική σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Λάρισα. Τα παιδιά προσπαθούν, έχουν πάρα πολλά προβλήματα αλλά αγωνίζονται και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Έχουμε διαφορετικούς στόχους από τη Λάρισα και τώρα στρεφόμαστε σε επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Είναι μεγάλο ματς και θα πάμε στην Πάτρα να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Θα είναι και ένα τεστ εφόσον συναντηθούμε στα playoffs".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ