STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πρωταγωνιστές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" (audio).

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103.3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στην Stoiximan.gr Basket League.

Διονύσης Σκουλίδας (ΑΕΚ)

Για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Τρόντζου και την νίκη της ΑΕΚ με 96-56 επί του Λαυρίου: " Νιώθω τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας με αυτή την ιστορία. Χάρηκα πολύ που είδα την φανέλα του Γιώργου Τρόντζου να ανεβαίνει στην οροφή του ΟΑΚΑ. Ήταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και γι΄ αυτό τον άνθρωπο. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να του μιλήσω, αλλά χάρηκα που τον είδα έστω και από μακριά. Είναι τιμή και κίνητρο όλα αυτά για να δουλέψεις όσο πιο πολύ μπορείς και γιατί όχι μια μέρα να φτάσεις κι εσύ σε αυτό το σημείο. Γι΄ αυτό είμαι κι εγώ εδώ, για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να γίνω και ο ίδιος όσο καλύτερος παίκτης γίνεται. Ήμασταν νωθροί στην αρχή, αν και είχαμε πει ότι το Λαύριο παίζει ελεύθερα και δεν έπρεπε να του αφήσουμε χώρο. Δεν υποτιμήσαμε όμως τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε περισσότερη ενέργεια. Έχουμε γεμάτο ρόστερ. Όλοι απειλούν και μαρκάρουν. Αν κάποιος κουραστεί, υπάρχει άμεση αλλαγή και ααυτό είναι καλό. Όσο κυλάει οι σεζόν και κουραζόμαστε, είναι κάτι που θα μας βοηθήσει".

Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Για την νίκη του ΠΑΟΚ με 85-73 επί του Κολοσσού: " Μπορούμε πολύ καλύτερα. Είναι ένα μικρό βήμα για μας, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Θέλω να τονίσω ότι δεν θα παίζουμε κάθε ματς στην έδρα μας για να γυρίζουμε διαφορές 13-15 πόντων. Σήμερα παίζαμε μέσα στο Παλατάκι και καταφέραμε και το γυρίσαμε. Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια. Ξεκινούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή με την ξεκούρασή μας. Ήταν γερή κατραπακιά η ήττα από την Δόξα. Σήμερα θέλαμε πολύ το παιχνίδι, πιο πολύ από τον Κολοσσό. Χρειαζόμασταν αυτή την νίκη για την ψυχολογία μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο)

Για την νίκη του Ρεθύμνου με 69-60 επί του Άρη: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βρει αυτό που θέλει στην επίθεση. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά το να πάμε "καβάλα στ' άλογο" στην Πάτρα, θεωρώντας ότι θα είναι εύκολο το ματς με τον Απόλλωνα επειδή έχουμε το 2-0 στο πρωτάθλημα, είναι χαζό. Δεν έχει αλλάξει κάτι από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν πάμε για την πρώτη τετράδα επειδή νικήσαμε στα δύο πρώτα ματς τους πρωταθλήματος. Ας μην γελιόμαστε. Δεν μπορώ όμως να αρνηθώ ότι πρόκειται για δυο μεγάλες νίκες, που δεν καταφέραμε να πετύχουμε πέρσι".

Νίκος Βετούλας (Προμηθέας Πάτρας)

Για την νίκη του Προμηθέα με 78-70 επί της Λευκάδας: " Από το 25ο λεπτό και μετά είχαμε συνέχεια το προβάδισμα. Κάποια στιγμή όμως βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό που ήρθε κόσμος στο γήπεδο. Ήρθαν οικογένειες με παιδιά και είδαν τον Προμηθέα να πετυχαίνει τη πρώτη του νίκη στην Stoiximan.gr Basket League. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Πρέπει να μπουν κανονικά οι Άντερσον και Κλαρκ κανονικά στην ομάδα, επειδή είναι λίγο καιρό στην ομάδα και δεν είναι 100% έτοιμοι. Δεν έχουν κάνει κανονικά προετοιμασία και είναι λογικό να δούμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Πρέπει να έχουν συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι ποιοτικοί και να μη ν επιβαρυνθούν. Η Δόξα Λευκάδας έχει έμπειρους και αθλητικούς παίκτες. Είναι μια καλή ομάδα. Θεωρώ όμως ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας και αυτό φαινόταν όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεγγίζαμε το παιχνίδι σωστά. Όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε πράγματα για οποία δεν ήμασταν έτοιμοι, είχαμε πρόβλημα".

Άγγελος Τσαγκαράκης (Τρίκαλα)

Για την νίκη των Τρικάλων με 65-60 επί του Απόλλων Πάτρας: " Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Ο Απόλλων Πάτρας είναι πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League είναι πολύ δυνατές και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις. Ο κόσμος των Τρικάλων αγαπάει πολύ την ομάδα, μας έδωσε πολλή ενέργεια και μας βοήθησε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ