STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio

Οι Δημήτρης Βεργίνης (Λαύριο), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Άρης), Μάικ Γκριν (ΑΕΚ), Τζαχί Κάρσον (Κόροιβος) μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό και τον Σωτήρη Γεωργίου.

Οι Δημήτρης Βεργίνης από το Λαύριο, Μιχάλης Τσαϊρέλης από τον Αρη, Μάικ Γκριν από την ΑΕΚ, Τζαχί Κάρσον (Κόροιβος) πέρασαν από τα τα μικρόφωνα του Sport 24 Radio 103,3 και μίλησαν για τις νίκες των ομάδων τους επί του ΠΑΟΚ, των Τρικάλων, του Γυμναστικού Λάρισας του Προμηθέα αντίστοιχα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket Leaguie.

Δημήτρης Βεργίνης (Λαύριο)

Για τη νίκη του Λαυρίου 90-79 επί του ΠΑΟΚ: “Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον προπονητή μας που έχασε πρόσφατα το πατέρα του. Είχαμε πει ότι όλα τα παιδιά θα παίξουμε και γι΄αυτό. Παίζαμε με μια ομάδα που τον τελευταίο μήνα είναι ανεβασμένη και βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε από την αρχή δυνατά, κάναμε όσα μας είχαν πει οι προπονητές μας και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και πως άξια βρισκόμαστε στη θέση την οποία κατέχουμε”.

Για το αν πίστευε πριν μεταγραφεί στο Λαύριο ότι τώρα η ομάδα θα ήταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας: “Η αλήθεια είναι πως όχι. Ήξερα όμως ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και γι΄αυτό ήρθα εδώ. Τους εμπιστεύτηκα και δεν μετάνιωσα καθόλου που ήρθα σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω”.

Μιχάλης Τσαϊρέλης (Άρης)

Για την νίκη του Άρη 82-63 επί των Τρικάλων: “Υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα. Από τη μία είναι λογικό, αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι βοηθάει κάπου όλο αυτό. Εδώ που φτάσαμε έπρεπε να κερδίσουμε. Ευτυχώς για όλους τα καταφέρουμε. Δείξαμε ένα ικανοποιητικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Έχουμε ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια. Είμαστε λίγο πριν το μισό του πρωταθλήματος”.

Για το τι έκανε καλά ο Άρης σήμερα: “Είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την άμυνα, ώστε να μας βγει καλύτερα η επίθεση. Αυτό έγινε. Μας βοήθησε και η προσθήκη του Προύιτ που ήταν αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση. Δείξαμε ανά διαστήματα ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά δεν φτάνουν όμως αυτά”.

Για το ότι ο Άρης δεν έχει ψηλούς: “Σίγουρα λείπει ένα πεντάρι. Αυτά συμβαίνουν στις περισσότερες ομάδες. Εμείς κοιτάζουμε να προσαρμοστούμε στα προβλήματα που έχει η ομάδα. Θα υπάρξουν διαστήματα που η ομάδα θα είναι υπέρ-πλήρης και άλλα που δεν θα υπάρχει αυτό το βάθος στον πάγκο. Αυτά είναι στο πρόγραμμα και δεν θα πρέπει να μένουμε σε αυτά. Δεν περιμένουμε κάποιον Μεσσία για να μας σώσει. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά για να βγαίνει και το κατάλληλο αποτέλεσμα”.

Για την παρουσία του κόσμου σε ένα παιχνίδι που δεν θεωρείται εμπορικό: “Ο κόσμος ξέρει ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Κατάλαβε ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, ήρθε να μας στηρίξει και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό”.

Μάικ Γκριν (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ 106-79 επί του Γυμναστικού: “Ήταν μια σημαντική νίκη στην έδρα μας. Είχαμε όλοι την ευκαιρία να παίξουμε και να σκοράρουμε και σίγουρα οι 29 ασίστ αποτελούν την καλύτερη φετινή μας επίδοση. Εξακολουθούμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλύτερα και να χτίσουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο. Το θετικό είναι ότι παρά τα σκαμπανεβάσματά μας είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις”.

Τζαχί Κάρσον (Κόροιβος)

Για την νίκη του Κόροιβου 78-71 επί του Προμηθέα: “Τελειώνουμε το έτος με μια νίκη, στην οποία δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε. Έπρεπε να είμαστε μια γροθιά και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε εκτός των άλλων και μυαλό. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα. Βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο. Είχαμε την υποστήριξη του κόσμου. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, σπουδαίο τεχνικό επιτελείο και μπορούμε να πετύχουμε πολλά”.

Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Για την φετινή πορεία του Λαυρίου:Φέτος έχουμε καταφέρει κάτι που κανείς δεν το περίμενε και αυτό φαίνεται και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. “Εχουμε σταθερά 800 με 1000 θεατές, αν και είμαστε μια μικρή πόλη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Λαύριο. Όλα αυτά ξεκινούν από τη διοίκηση. Τρία χρόνια που είμαστε στην Stoiximan.gr Basket league όλα είναι πολύ νοικοκυρεμένα και όλα γίνονται κατόπιν μελέτης. Υπάρχει υγεία στη διοίκηση, οι παίκτες έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ καλά. Φεύγουμε από την προπόνηση όλοι ευχαριστημένοι και μπαίνουμε στα ματς, πιστεύοντας πως αν παίξουμε όπως μπορούμε είμαστε το φαβορί”.

Για τους στόχους του Λαυρίου: “Θα ήμασταν ψεύτες αν λέγαμε ότι δεν είναι στόχος μας η εξάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία και έχουμε πάρει σημαντικά διπλά”.

Για τους επόμενους αγώνες κόντρα σε Προμηθέα, Γυμναστικό, Κύμη: “Είναι παιχνίδια στα μέτρα μας. Αν είμαστε σοβαροί όπως είμαστε μέχρι τώρα, μπορούμε να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ