STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3

ÁÅÊ - ROSA RADOM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ROSA RADOM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (audio).

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Νίκος Γκίκας και ο Τόνι Μέιερ μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τις μεγάλες νίκες των ομάδων τους την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League:

Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ)

Για τη νίκη της ΑΕΚ 83-73 επί του Πανιωνίου: "Μπήκαμε χαλαροί και όχι όπως έπρεπε. Δώσαμε δικαίωμα στον Πανιώνιο και ήταν μέχρι το ημίχρονο μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως πρέπει και από την άμυνα μας -κυρίως- γυρίσαμε το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από εμάς πως θα είμαστε και όχι από τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια παίξαμε καλύτερα. Η ομάδα ήταν πιο δεμένη σε άμυνα και επίθεση και αυτό κρατάμε. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι".

Για την κλήση του στην Εθνική: "Είναι τιμή για εμένα αλλά και μια δικαίωση, μετά τον τραυματισμό μου. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθω. Ήμουν κοντά στο να σταματήσω το μπάσκετ, αλλά έφτασα σε υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ να παίζω Ευρώπη αλλά και να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να κερδίσει η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της".

Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)

Για την εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα 87-68 επί των Τρικάλων: "Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο καταφέραμε να κρίνουμε νωρίς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αποφασιστικοί. Παίξαμε άμυνα στο τέλος, ενώ στο στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Με τις πολλές λύσεις που διαθέτουμε στην περιφέρεια και μέσα στο ζωγραφιστό πήραμε ένα μεγάλο διπλό σε μια έδρα, από την οποία ξέρουμε ότι δεν θα περάσουν πολλοί. Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και παρ' όλη την πίεση που δεχθήκαμε από τα Τρίκαλα, καταφέραμε να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας η οποία μας εξασφάλισε τη νίκη. Με αυτό το διπλό σίγουρα θέτουμε τις βάσεις για τα πλέι οφ. Προσωπικά θεωρώ ότι η μη διεκδίκηση μιας θέσης από την 8η και πάνω θα είναι αποτυχία. Πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε και για πιο ψηλά, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αν θέλουμε να είμαστε πάνω από την 8η θέση".

Τόνι Μέιερ (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου 91-67 επί του Κοροίβου: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Πάντα τα παιχνίδια στην Αμαλιάδα είναι σκληρά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήρθαμε και νικήσαμε. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας βοήθησε. Κάναμε πολλά εύστοχα σουτ και φτάσαμε στη νίκη. Αυτός ο συνδυασμός ήταν το κλειδί της επικράτησης. Έπαιξε σκληρά και ο Κόροιβος. Έκανε ότι μπορούσε, αλλά τον εμποδίσαμε να σουτάρει. Έχει καλούς σουτέρ, αλλά δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν. Αντίθετα, εμείς είχαμε πολλά παιδιά που σκόραραν πολλά σουτ. Γυρίσαμε καλά την μπάλα και σουτάραμε με επιτυχία. Η συνέχεια για την ομάδα μας πρέπει να περιλαμβάνει συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εύχομαι να κάνουμε κι άλλες ηχηρές νίκες όπως η σημερινή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ