STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÐÁÏÊ
(EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÐÁÏÊ (EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (audio).

Ο Κόροιβος, τα Τρίκαλα, ο ΓΣΛ και το Λαύριο πανηγύρισαν μεγάλες νίκες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τους πρωταγωνιστές των ομάδων να μιλούν στον Sport24 Radio 103.3 λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (Κόροιβος)

Για την νίκη του Κόροιβου 68-67 επί του Πανιωνίου: "Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να μην προσπαθούμε για τη νίκη. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε φάση να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου αναφορικά με αυτό. Ήταν μια δύσκολη νίκη που κρίθηκε στο τέλος. Δεν ήμασταν όσο προσηλωμένοι έπρεπε στο παιχνίδι και στο πλάνο πάνω στο όποιο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Συνεχίζομαι πιο σκληρά τις επόμενες εβδομάδες και με μεγαλύτερη συγκέντρωση".

Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα)

Για την νίκη των Τρικάλων 87-78 επί του ΠΑΟΚ: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο και μένουμε σε αυτό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να ξαναρχίσουμε τη δουλειά επειδή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Λάρισα. Όλα τα παιδιά κάναμε πολύ καλή δουλειά και σε άμυνα και σε επίθεση. Έτυχε εγώ να βάλω κάποια κρίσιμα σουτ. Χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα".

Πάρις Μαραγκός (Γυμναστικός)

Για την νίκη του Γυμναστικού με 71-70 επί της Κύμης: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε τους ίδιους στόχους με την Κύμη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και αμυντικά και επιθετικά. Στην αρχή του δευτέρου χαλαρώσαμε λίγο, αλλά με κάποια σουτ και κάποιες καλές άμυνες καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε λίγο καιρό για να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε και συνεχίζουμε".

Στίβεν Γκρέι (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου 95-73 επί του Ρεθύμνου: "Μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, επειδή το Ρέθυμνο είναι μια επικίνδυνη ομάδα και σκοράρει πολλούς πόντους στην έδρα του. Έπρεπε να ρίξουμε το ρυθμό και να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα. Ένας σουτέρ πρέπει να βρει ρυθμό. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και οι συμπαίκτες μου μού έκαναν πολύ καλά σκριν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ