STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακούστε τι είπαν οι πρωταγωνιστές της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στον Sport24 Radio για τους αγώνες της αυλαίας, αλλά και τα πλέι οφ που έρχονται.

Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Μαυροειδής, Κώστας Βασιλειάδης, Ντουέιν Ντέιβις και Γιώργος Τσιάρας μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για την τελευταία αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τους στόχους των ομάδων τους, αλλά και τα πλέι οφ που έπονται.

Ηλίας Παπαθεοδώρου (Κηφισιά)

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την συμμετοχή της Κηφισιάς στα πλέι οφ και το μοντέλο λειτουργίας της ομάδας: " Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέρνουμε και αυτές οι μεγάλες ομάδες μας αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρά. Είδαμε σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι και ταξίδι, πόσο σοβαρά και με πόση ενέργεια μας αντιμετώπιζε. Χαιρόμαστε γι΄ αυτό, επειδή είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον σεβασμό όχι μόνο των ομάδων που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά και των μεγάλων ομάδων. Αυτό είναι ένα μεγάλο παράσημο. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και για νμα γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ένας κορμός Ελλήνων παικτών. Πιστεύω ότι κερδίσαμε αυτό το στοίχημα. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες οικονομικά.

Εμείς έχουμε χτίσει έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Τους δώσαμε την ευκαιρία και αυτοί την έπιασαν από τα μαλλιά και ανταποκρίθηκαν. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτούς, αλλά πιστεύω ότι και αυτοί βρήκαν μια ομάδα στην οποία μπορούν να βγάλουν το ταλέντο τους και να συναγωνιστούν όλες τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό είναι τεράστιο κέρδος για την ομάδα, μια μεγάλη παρακαταθήκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό. Η Κηφισιά είναι μια σχετικά καινούργια ομάδα με μόλις τρία χρόνια παρουσίας στην Basket League. Υπάρχουν όμως οι βάσεις για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια, αρκεί να υπάρχει οργάνωση, μεθοδικότητα και πλάνο".

Θοδωρής Ζάρας (Άρης)

Για την νίκη του Άρη επί του Κολοσσού με 83-68 και τους αγώνες πλέι οφ με αντίπαλο την Κηφισιά: " Τελειώσαμε θετικά, όπως θέλαμε. Φτάσαμε τις είκοσι νίκες, που αποτελεί και ρεκόρ για τον Άρη. Είναι ακόμη μια επιτυχία για εμάς. Τώρα προχωράμε. Παίζουμε με την Κηφισιά. Είναι δύσκολα, αλλά θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και θα προετοιμαστούμε. Δεν ήμασταν αδιάφοροι σήμερα. Θέλαμε και το ρεκόρ των είκοσι νικών, αλλά και να σπάσουμε μια παράδοση που είχε ο Κολοσσός τον τελευταίο καιρό. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που ήταν και σήμερα στο πλευρό μας και θέλουμε να του το ανταποδώσουμε στο μέλλον με πολλές χαρές".

Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ επί του Αρκαδικού με 87-74 και τα πλέι οφ: " Αυτή η σεζόν είχε και καλά και κακά αποτελέσματα. Είχαμε αρκετές αλλαγές σε παίκτες και στο προπονητικό τιμ. Νομίζω τώρα ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Στο ματς με τον Αρκαδικό ήθελε να δοκιμάσει κάποια πράγματα και τον καινούργιο παίκτη. Γι΄ αυτό στην αρχή δεν ήταν τόσο καλή η απόδοσή μας, κυρίως στην άμυνα. Μετά που κάναμε αυτά που έπρεπε δε είχαμε πρόβλημα. Ο προπονητής δεν έχει άλλο χρόνο και έπρεπε τώρα να δοκιμάσει κάποια συστήματα. Ο Έρικ είναι αρκετά ποιοτικός και αθλητικός. Αν ο προπονητής τον χρησιμοποιήσει όπως θέλει, νομίζω ότι θα δυναμώσει την ομάδα. Νομίζω ότι τώρα είναι πλήρης σε όλες τις καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει και δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον".

Κώστας Βασιλειάδης (ΠΑΟΚ)

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καβάλας με 87-74 και τους αγώνες πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ: " Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο έκανα κάποια βεβιασμένα σουτ. Είναι θέμα ρυθμού. Από εδώ και μπρος είναι τα πιο σημαντικά ματς, στα πλέι οφ. Το θέμα είναι να βάλω τα σουτ σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην φοβηθούμε. Να πάμε να παίξουμε ελύθερα και ότι είναι να γίνει, θα γίνει".

Ντουέιν Ντέιβις (Κόροιβος)

Για την νίκη του Κόροιβου επί του Λαυρίου με 86-69 και την παραμονή στην Basket League: " Το παιχνίδι ήταν μια σκληρή μάχη. Ήταν μια υπόθεση καρδιάς. Δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα και καταφέραμε να βγούμε νικητές. Ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, τις οποίες καταφέραμε να ξεπεράσουμε, προσηλωμένοι στο πλάνο και στις οδηγίες του προπονητή, αλλά και στον τρόπο δουλειάς του συλλόγου. Η Αμαλιάδα είναι μια φανταστική πόλη με πολύ καλούς ανθρώπους και η αγάπη που πήρα από αυτούς με συγκίνησε. Νιώθω πολύ καλά που συνέβαλα στην επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία".

Γιώργος Τσιάρας (Τρίκαλα)

Για την νίκη των Τρικάλων επί τουΑπόλλωνα Πάτρας με 84-67 και το πως κύλησε η χρονιά: " Μόνο συναισθήματα χαράς υπάρχουν. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με νίκη, την 9η που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα. Τελειώσαμε στην 9η θέση και είναι πολύ σημαντικό για μια επαρχιακή ομάδα που παλεύει με τα προβλήματά της. Ο πρώτος μας γύρος ήταν πολύ καλός και κάναμε σημαντικές νίκες στην έδρας μας και εκτός επί του Κόροιβου. Από εκεί και πέρα είχαμε κάποια προβλήματα. Η χημεία μας άλλαξε αρκετές φορές και μας κόστισε σε αρκετά παιχνίδια. Γι΄ αυτό δείξαμε αυτό το πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Εκεί όμως που κανείς δεν το περίμενε φανήκαμε δυνατοί".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ