STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι μάχες των "αιώνιων" και το ρεκόρ του Σπανούλη

Οι μάχες των "αιώνιων" και το ρεκόρ του Σπανούλη

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels και ο Πανιώνιος Βίκος Cola τον Ολυμπιακό, στα πρώτα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι δύο "αιώνιοι" ανοίγουν από σήμερα το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Stoiximan.gr Basket League. Ο μεν Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ (13/4, 17:00), επιδιώκοντας να διατηρηθεί αήττητος για 23ο αγώνα και να σημειώσει την υπ' αριθμόν 30 νίκη επί συνόλου 34 αναμετρήσεων με την ομάδα της Ρόδου.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, φιλοξενείται από τον Πανιώνιο κεκλεισμένων των θυρών στη Νέα Σμύρνη (13/4, 18:30), με σκοπό να επεκτείνει το δικό του νικηφόρο σερί στο 9-0. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που οι "κυανέρυθροι" νίκησαν τον Ολυμπιακό ήταν τη σεζόν 2009-10. Έκτοτε οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν 18 συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται 9 πόντους προκειμένου να φτάσει τους 5.201 πόντους στην Stoiximan.gr Basket League (μετρώντας από τη σεζόν 1992-93 και ύστερα, όταν το πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό) και να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζή στην πρώτη θέση της ιστορικής λίστας. Εάν ο "Kill Bill" ευστοχήσει και σε πέντε ελεύθερες βολές, τότε θα ανέβει στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, ξεπερνώντας και σε αυτόν τον Χατζή.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός Superfoods - Κολοσσός H Hotels (Φούφης-Τζιοπάνος-Ζαχαρής)

Ν. Σμύρνης (κ.θ.) 18.30 Πανιώνιος Βίκος Cola - Ολυμπιακός (Σχινάς-Ψαριανός-Γεωργιάδης)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ