STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Χολ μεγαλώνει τη λίστα των "παλιών"

Ο Χολ μεγαλώνει τη λίστα των "παλιών"

Η επιστροφή του Λάνγκστον Χολ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα Πατρών μεγαλώνει τη λίστα των ξένων που επιστρέφουν στα μέρη μας. Η λογική πίσω από τέτοιες κινήσεις και η... πατρινή κορυφή.

Με δεδομένο πως το πορτοφόλι των περισσότερων ομάδων δεν είναι μεγάλο και δεν σηκώνει υπερβολές, παρατηρήθηκε -πιο έντονα από ποτέ- φέτος το φαινόμενο κατά το οποίο αρκετοί ξένοι με... παρελθόν στη χώρα μας, να επιστρέφουν -για άλλες ομάδες. Ο Λάνγκστον Χολ είναι ο τελευταίος (μέχρι τον επόμενο) που μπαίνει στη λίστα , με τον Προμηθέα Πατρών να καλύπτει το κενό στην περιφέρεια με έναν παίκτη που γνωρίσαμε πέρσι με τα χρώματα του Κολοσσού H Hotels.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Μάκη Γιατρά "ψήφισε" πάλι... εμπειρία σε ό,τι αφορά στη μεταγραφική της ενίσχυση, αφού το καλοκαίρι αποτάθηκε αποκλειστικά σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στα μέρη μας πέρσι -ή παλαιότερα. Με αυτή τη φιλοσοφία κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο της λανθασμένης επιλογής, να πετύχει την μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα εν όψει των πρώτων αγωνιστικών και να πάρει αυτό που ήθελε -με το "διπλό" στην PAOK Sports Arena.

Οι Ολεξάντρ Λίποβι (Τρίκαλα), Σον Έβανς (Λαύριο), Τρέβορ Ρέλεφορντ (Κολοσσός) και Μίλαν Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ) ήταν το καρέ ξένων παικτών που έφτασε στο "Δημήτρης Τόφαλος" το καλοκαίρι, την ώρα που ο Μουχάμαντ Φαγιέ συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο στην πατρινή ομάδα. Ακόμη κι όταν τέθηκε ζήτημα περαιτέρω ενίσχυσης, ο Μάκης Γιατράς κατέληξε σε ξένο με παρελθόν στη χώρα μας, τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος αποχαιρέτησε πρόωρα την Τσιμπόνα για να φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών. Έτσι, η πατρινή ομάδα δεν θα έχει φέτος ούτε έναν rookie ξένο στη σύνθεσή της.

Στο ίδιο μοτίβο (αλλά σε μικρότερο βαθμό) ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ και ο ΓΣΛ, που επέλεξαν από τρεις ξένους με ελληνική προϊστορία στο βιογραφικό τους. Από δύο επιλογές είχαν το Λαύριο και ο Πανιώνιος, ενώ από μία η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Κόροιβος, η Κύμη, τα Τρίκαλα και ο Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα, οι μοναδικές ομάδες που δεν πήραν την... ασφάλεια ήταν ο Ολυμπιακός, ο Κολοσσός και το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι επιλογές "παλιών" ανά ομάδα (σε παρένθεση το ελληνικό παρελθόν τους):

ΑΕΚ: Κέλσεϊ Μπάρλοου (Τρίκαλα)

Άρης: Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ηλυσιακός, Ρέθυμνο, Ολυμπιακός)

ΓΣΛ: Πέρι Πέτι (Απόλλων Πατρών), Ρόλαντ Σάφτενααρ (Ρέθυμνο), Κένι Χολ (Κόροιβος)

Κολοσσός: -

Κόροιβος: Τζόρνταν Ντίκερσον (Προμηθέας Πατρών)

Κύμη: Κάμερον Τζόουνς (Αρκαδικός)

Λαύριο: Τόνι Μέιερ (Απόλλων Πατρών), ΜακΚένζι Μουρ (Προμηθέας Πατρών)

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός)

Πανιώνιος: Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Τρίκαλα, Άρης, Κύμη), Τόνι Γουντς (Νέα Κηφισιά, Πανιώνιος, Απόλλων Πατρών)

ΠΑΟΚ: Κέβιν Ντίλαρντ (Απόλλων Πατρών), Ουσμάν Κρουμπάλι (Λαύριο), Λάκι Τζόουνς (Προμηθέας Πατρών)

Προμηθέας Πατρών: Ολεξάντρ Λίποβι (Τρίκαλα), Σον Έβανς (Λαύριο), Τρέβορ Ρέλεφορντ (Κολοσσός), Λάνγκστον Χολ (Κολοσσός), Μίλαν Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ)

Ρέθυμνο: -

Τρίκαλα: Ρόναλντ Ρος (Απόλλων Πατρών)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ