STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Σάκοτα πήρε δύο τάιμ άουτ στα τελευταία 1.9'' κόντρα στον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν χαμένο, ο Ντράγκαν Σάκοτα πήρε δύο τάιμ άουτ στα τελευταία 1.9'' του αγώνα. Ο λόγος; Να προετοιμάσει την ομάδα του για ειδικές καταστάσεις εν όψει του αγώνα με την Στρασμπούρ (4/4, 21:30).

Παρά την απουσία του Μάνι Χάρις, η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έφυγε με... κατοστάρα από το ΣΕΦ ( 100-86 ), αλλά η εικόνα της ήταν κάτι παραπάνω από καλή στο μεγαλύτερο μέρος του σαρανταλέπτου.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλησε να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα του για τη μονομαχία με την Στρασμπούρ (4/4, 21:30), ζητώντας δύο τάιμ άουτ στα τελευταία 1.9'' για το τέλος της αναμέτρησης. Ένα πριν τις βολές που εκτέλεσε σε αυτό το σημείο ο Γιάνις Στρέλνιεκς κι ένα μετά τη δεύτερη εύστοχη.

Το πρώτο το πήρε για να δώσει οδηγίες για μια πολύ γρήγορη επίθεση σε περίπτωση που η δεύτερη βολή του γκαρντ του Ολυμπιακού κατέληγε στο σίδερο, το δεύτερο για να βγάλει ένα ελεύθερο σουτ. Όπως κι έγινε, με τον Ντούσαν Σάκοτα να σουτάρει δίχως πίεση από τα 6μ75, δίχως όμως να σκοράρει.

Η ουσία για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι ότι πήρε... κάτι μικρό, έστω κι αν το σουτ δεν κατέληξε στον στόχο. Κράτησε τους παίκτες του στην τσίτα και τους προετοίμασε (πνευματικά) για το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Στρασμπούρ σε τρεις ημέρες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ