STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Ρέλεφορντ κυρίαρχος του δεύτερου γύρου

Ο Τρεβόρ Ρέλεφορντ ήταν ο ηγέτης του Κολοσσού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όντας και ο MVP του δεύτερου γύρου στην Basket League.

Στον πρώτο γύρο η απόδοση του χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα. Στον δεύτερο όμως ο Τρέβορ Ρέλεφορντ ήταν όχι μόνο ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του Κολοσσού H Hotels αλλά και ο MVP σε ολόκληρη την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο θαυματουργός πόιντ γκαρντ της ομάδας της Ρόδου κέρδισε τον τίτλο πολυτιμότερου παίκτη του δεύτερου μισού της κανονική περιόδου (συγκέντρωσε 244 βαθμούς στο ράνκινγκ έναντι 233 του Ντάστιν Χογκ της Κηφισιάς) και το esake.gr παρουσιάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που του τον χάρισαν.

Δεν είναι καν 25 χρόνων –γεννημένος την προπαραμονή Χριστουγέννων του 1991- ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα όμως ο Τρέβορ Ρέλεφορντ μετά από έναν καλό σε γενικές γραμμές πρώτο γύρο παρότι δεν απέφυγε κάποιες μέτριες ως αρνητικές εμφανίσεις, κυριάρχησε στον δεύτερο γύρο.

Κατά τη διάρκεια του σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις του στο σκοράρισμα (35 πόντοι κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα), στα κερδισμένα φάουλ (9 κόντρα στον Αρκαδικό στην Τρίπολη), στο ranking (39 βαθμοί στο παιχνίδι με τον Κόροιβο), σε εύστοχα τρίποντα (έξι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα), σε κλεψίματα (έξι στο ματς στο Λαύριο) ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ του στις ασίστ με οχτώ (στη Ρόδο με τον Κολοσσό H Hotels).

Οι διαφορές των αριθμών του από το πρώτο στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου αναδεικνύουν την άνοδο του μετά τη 13η αγωνιστική και τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο του MVP του δεύτερου γύρου…

Ο Ρέλεφορντ κυρίαρχος του δεύτερου γύρου
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ