STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις συναντήσεις της Βαρκελώνης

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις συναντήσεις της Βαρκελώνης

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη της ULEB. Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Λιγκών και της ULEB για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG.

Στην έκταση σύσκεψη της ULEB συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση.

Η ενημέρωση:

"Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη της ULEB και στην συνάντηση, που ακολούθησε στην Βαρκελώνη, των εκπροσώπων των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και της ULEB με την ηγεσία της Ευρωλίγκας, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Λιγκών και της ULEB για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG για την εξέλιξη των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, της Ευρωλίγκας και του Eurocup και της εκμετάλλευσης των εμπορικών δικαιωμάτων τους.

Οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Ευρωλίγκας, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν και όλες οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συνομιλίες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ