Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις συναντήσεις της Βαρκελώνης - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις συναντήσεις της Βαρκελώνης

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις συναντήσεις της Βαρκελώνης

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη της ULEB. Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Λιγκών και της ULEB για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG.

Στην έκταση σύσκεψη της ULEB συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση.

Η ενημέρωση:

"Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη της ULEB και στην συνάντηση, που ακολούθησε στην Βαρκελώνη, των εκπροσώπων των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και της ULEB με την ηγεσία της Ευρωλίγκας, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Λιγκών και της ULEB για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG για την εξέλιξη των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, της Ευρωλίγκας και του Eurocup και της εκμετάλλευσης των εμπορικών δικαιωμάτων τους.

Οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Ευρωλίγκας, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν και όλες οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συνομιλίες".

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24