STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο... περιζήτητος Φαγιέ

Ο... περιζήτητος Φαγιέ

Μετά τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το Ρέθυμνο, ο Μουχάμαντ Φαγιέ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα για τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ

Μετά από ένα θετικότατο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Σενεγάλης ήρθε μία εξαιρετική σεζόν στην Α1 για να τον βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ο Μουχάμαντ Φαγιέ ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής πορείας του Ρεθύμνου έχοντας κατά μέσο όρο 12.2 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κοψίματα. Αυτές οι εμφανίσεις φαίνεται πως ήταν αρκετές για να τον κάνουν ένα από τα... καυτά ονόματα του καλοκαιριού.

Ο διεθνής με τη εθνική Σενεγάλης πάουερ φόργουορντ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τους Ρεθεμιώτες, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 οι Κρητικοί δεν θα έλεγαν "όχι" σε κάποια πρόταση που θα τους απέφερε κάποιο οικονομικό όφελος.

Οι εμφανίσεις του με τους "θαλασσί" ( πλέον "κεραμιδί" ) ήταν αρκετές για να τον βάλουν στη λίστα ομάδων από την Τουρκία και την Ισπανία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Φαγιέ αρέσει και σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως δεν αναμένεται να γίνει κάποια κίνηση αν πρώτα δεν κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή για να δώσει το "πράσινο φως".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ