STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Κοντονής αποφασίζει και για τον τέταρτο τελικό

Ο Κοντονής αποφασίζει και για τον τέταρτο τελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος παραμένει στον... αέρα, με τον Σταύρο Κοντονή να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το ντέρμπι των "αιωνίων". Οδεύει προς Δευτέρα (30/5) το παιχνίδι.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος παραμένει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Σταύρος Κοντονής να κληθεί να αποφασίσει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε το Sport24.gr από την Τρίτη (24/5), η διεξαγωγή την ίδια ημέρα του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της SuperLeague δημιουργεί πολλά προβλήματα, σε ό,τι αφορά το ντέρμπι "αιωνίων" .

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμη από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΕΣΑΚΕ, SuperLeague, ομάδες), το βέβαιο όμως είναι πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δεν έχουν πρόβλημα να μεταφερθεί το τζάμπολ από τις 19:30 στις 22:00, με ταυτόχρονη μετατόπιση του ποδοσφαιρικού αγώνα στις 16:00. Σε αυτό το τελευταίο όμως, αντιτίθεται η SuperLeague και οι ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνει η αναμέτρηση τόσο νωρίς.

Από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ και η SuperLeague μοιάζουν να είναι ανένδοτοι σε κάποιο άλλη λύση, το... μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του Σταύρου Κοντονή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποτελεί την έσχατη λύση για να παρθεί κάποια απόφαση, αλλά -έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα- μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε και κάτω από ποιες συνθήκες για θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τελικός αναμένεται να μετατεθεί για την προσεχή Δευτέρα (30/5) κατόπιν εισήγησης του Υφυπουργού Αθλητισμού.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ