STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Γιάννης Σπανουδάκης στο Sport24.gr

Ο Γιάννης Σπανουδάκης στο Sport24.gr

Το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, μίλησε στο Sport24.gr για τη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League.

Από την περασμένη Παρασκευή η Basket League έχει πια... ονοματεπώνυμο . Η Stoiximan.gr Basket League “γεννήθηκε”, καθώς έτσι θα ονομάζεται η πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ της χώρας για τα επόμενα δύο (τουλάχιστον) χρόνια. Επί την ευκαιρία, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Σπανουδάκη, μέλος του Δ.Σ. της Stoixman.gr, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ.

Κατ' αρχάς, ήρθε ο ΕΣΑΚΕ σε εσάς;

“Εμείς είχαμε πει: ξεκαθαρίστε εάν έχετε χορηγό ή δεν έχετε και με ποιους όρους και προϋποθέσεις και εάν θέλετε να συζητήσετε μαζί μας, ελάτε να συζητήσουμε. Ήρθε αυτή η μέρα, συμφωνήσαμε, κάναμε μία πρόταση σε αυτά τα πλαίσια που θεωρούμε ότι είναι ανταποδοτικά και κατορθώσαμε να συμφωνήσουμε σε όλους τους όρους”.

Δεν υπήρξε θέμα σκέψης το γεγονός ότι οι μεγάλοι είχαν αποφασίσει να φύγουν από τη συλλογική χορηγία;

“Οι «μεγάλοι», ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, είχαν υπογράψει συμφωνίες φανέλας και χορηγικές με τον ΟΠΑΠ. Αυτό ήταν γνωστό. Άλλα είναι τα ανταποδοτικά και άλλες οι συμμετοχές μας στους αγώνες σε σχέση με αυτή τη χορηγία που έχουν κάνει οι ομάδες ξεχωριστά. Δεν είναι ότι οι ομάδες έφυγαν. Το πρωτάθλημα Basket League για να διοργανωθεί, χρειάζεται και πόρους. Και προφανώς δίνει ανταποδώσεις στους χορηγούς που θα είναι ο βασικός χορηγός της φανέλας”.

Άρα οι ομάδες μπορούν να βρουν άλλη χορηγία, ή να κάνετε εσείς άλλη συμφωνία για τη φανέλα...

“Δεν μας εμποδίζει σε τίποτα (σ.σ. η συμφωνία) να πάμε σε άλλες ομάδες, από τις τέσσερις που έχουν συμβληθεί και να συμβληθούμε ατομικά”.

Τι προσδοκάτε από αυτή τη συμφωνία;

“Εμείς έχουμε συμφωνήσει σε μία σειρά προωθητικών κινήσεων για να αναβαθμίσουμε όχι μόνο το πρωτάθλημα, το οποίο αναβαθμίζεται μόνο του από την ανταγωνιστικότητα των ομάδων. Εμείς θέλουμε και να το προωθήσουμε και να κερδίσουμε σε ανταπόδοση από την παρουσία των φιλάθλων και από την τηλεοπτική παρακολούθηση. Είναι πολλά στο ανταποδοτικό πακέτο που έχει συμφωνήσει ο συνεταιρισμός της Basket League. Μέρος αυτών των ανταποδοτικών είναι ενέργειες προωθητικές που θα γίνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι στο κέντρο του γηπέδου, στα LED και το πόση ώρα θα είμαστε μέσα στα LED και άλλα”.

Με τι θα ήσασταν ικανοποιημένοι από αυτή τη συμφωνία:

“Ποτέ μία χορηγία δεν αποδίδει το μέγιστο μέσα σε ένα χρόνο. Θέλει μία διάρκεια χρόνου γιατί απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, άρα το μήνυμα σου πρέπει να φτάσει σε αυτό το κοινό. Θεωρητικά, όσο μακρύτερη είναι χρονικά μία συμφωνία, τόσο μεγαλύτερη ανταπόδοση έχεις. Εμείς έχουμε κάνει μία χορηγία για δύο χρόνια με οψιόν για τρίτο χρόνο”.

Τι έπεται πια για τη Stoiximan.gr;

“Αυτό θα το αφήσουμε για να το ανακοινώσουμε, όταν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Πάντα θα κοιτάμε πως μπορούμε να προωθήσουμε το μήνυμα μας και το προϊόν μας καλύτερα”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ