STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο ΕΣΑΚΕ και η 24MEDIA σκοράρουν μαζί!

Ο ΕΣΑΚΕ και η 24MEDIA σκοράρουν μαζί!

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα, είναι ο νέος "συμπαίκτης" του ΕΣΑΚΕ! Μετά το ΝΒΑ και την Euroleague, το Sport24.gr ορίζεται πλέον ως ο απόλυτος ψηφιακός μπασκετικός προορισμός.

Ακόμα μια σπουδαία συνεργασία για την 24MEDIA, το μεγαλύτερο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα! Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το ΝΒΑ και τη συνεργασία με την Euroleague , το Sport24.gr ορίζεται ως ο απόλυτος ψηφιακός μπασκετικός προορισμός μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

"Ο ΕΣΑΚΕ και η 24MEDIA σκοράρουν μαζί στο παρκέ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ!

Η 24MEDIA το μεγαλύτερο - και συνεχώς αναπτυσσόμενο - δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα, είναι ο νέος «συμπαίκτης» του ΕΣΑΚΕ σε μία προσπάθεια να αναδείξει το προϊόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο Ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Συγκεκριμένα, το Sport24.gr ορίζεται ως ο απόλυτος ψηφιακός μπασκετικός προορισμός καθώς η Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα αποκτήσει το δικό της official landing page σε ειδικό τμήμα του site.

Ο κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε: "Ο ΕΣΑΚΕ καλωσορίζει τους νέους χορηγούς επικοινωνίας, τον Όμιλο της 24MEDIA, το Sport24.gr και το Sport24 Radio 103,3 και εύχεται η νέα συνεργασία μας να προσφέρει ένα όμορφο αποτέλεσμα στους φίλους του μπάσκετ, για το οποίο είμαστε βέβαιοι λόγω της υψηλής αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και κύρους του Ομίλου".

Ο κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εν λόγω συνεργασία, η οποία έχει ως στόχο την προώθηση του πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ μέσω του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3. Αυτή η συνέργεια αναδεικνύει τόσο το θεσμικό ρόλο της 24MEDIA στο premium περιεχόμενο όσο και την πάγια επένδυσή του ομίλου συνολικά σε τοπικά και διεθνή brands (The Huffington Post Greece, NBA, Euroleague)".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ