STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο επίλογος των Τρικάλων και τα συγχαρητήρια του Κουμπούρα

Ο επίλογος των Τρικάλων και τα συγχαρητήρια του Κουμπούρα
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα ολοκληρώνουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην έδρα τους, με το ματς εναντίον του Ρεθύμνου (Τετάρτη 6/5, 17.00). Διαβάστε τι είχαν να γράψουν οι Στιβ Πάνος και Φάνης Κουμπούρας για αυτό το ματς.

Το παιχνίδι των Τρικάλων με το Ρέθυμνο, είναι το τελευταίο του Στιβ Πάνος και της παρέας του στο "σπίτι" τους, με τον blogger της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League να γράφει πως δεν μπορεί να καταλάβει πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Ο Φάνης Κουμπούρας έγραψε για το πρόγραμμα «RETHYMNO BASKETBALL ASSIST», ενώ έδωσε... κάπου συγχαρητήρια.

Το blog του Πάνος

" Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε ετοιμαζόμασταν για μια σκληρή μάχη εναντίον του Άρη. Δυστυχώς ηττηθήκαμε και δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε. Μετά από πολύ σκληρή εβομάδα προπονήσεων βγήκαμε στον αγώνα λίγο νωθροί και παραμείναμε έτσι για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αρκετοί από τους παίκτες μας είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν αποδώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιττό να πούμε ότι ο Άρης έπαιξε ένα συμπαγές και ενεργητικό παιχνίδι και πρέπει να τους συγχαρούμε για την δίκαιη νίκη του.

Είναι τρελό πόσο γρήγορα κυλά η σεζόν! Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα νιώθω μια γλυκόπικρη γεύση σκεπτόμενος την πιθανότητα να μην έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά με συγκεκριμένους συμπαίκτες μου. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία. Κάναμε μια δύσκολη προπόνηση και πραγματικά προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Βιώσαμε έντονα συναισθήματα την φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε αυτό το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας!

Μείνετε συντονισμένοι

Στιβ".

Το blog του Κουμπούρα

" Καλησπέρα σε όλους, μιλάμε άλλη μια φορά μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Αρχίζει το καλοκαίρι σιγά - σιγά και το Ρέθυμνο γίνεται όλο και πιο ωραίο αυτήν την εποχή!

Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω από την μεγάλη κοινωνική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας μέσω του προγράμματος «RETHYMNO BASKETBALL ASSIST», με τις κατασκευές γηπέδων μπάσκετ σε σχολεία και το σχολικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το πρόγραμμα γιατί πάνω από όλα η ομάδα δεν πρέπει να είναι απρόσωπη στην πόλη της και το ASSIST με όλες τις δράσεις του (Αθλητισμού, Κηπουρέματα και Μαστορέματα) είναι μια πολύ ωραία κίνηση.

Στα μπασκετικά, τελείωσε και ο πρώτος γύρος των playoffs στο ΝΒΑ. Αρκετές σειρές δεν ήταν όσο ανταγωνιστικές περιμέναμε και μερικές ομάδες περάσανε αρκετά εύκολα στην επόμενη φάση, αλλά ευτυχώς υπήρχε το ματς Clippers-Spurs! Ότι και να πούμε γι’ αυτήν την σειρά είναι λίγο, με αποκορύφωμα το 7ο παιχνίδι που πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έχω δει στη ζωή μου. Και πάνω απ’ όλα είχαμε 4 Έλληνες στα φετινά playoffs (οι 3 παίζουν ακόμα).

Εμείς την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε την μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς κερδίζοντας την ΑΕΚ μέσα στην έδρα μας! Οι 79 πόντοι που δεχθήκαμε μπορεί να φανούν πολλοί αλλά σίγουρα η άμυνα μας ήταν το κλειδί για την νίκη γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που φτάνει τους 100 πόντους στα παιχνίδια της. Αυτή την αγωνιστική πάμε στα Τρίκαλα για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αυτήν την μεγάλη νίκη που κάναμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στον Άκη Καλλινικιδη για την άνοδο του με τον Αρκαδικό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ