STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο αθλητικός εισαγγελέας έριξε το μπαλάκι στους "αιώνιους"

Ο αθλητικός εισαγγελέας έριξε το μπαλάκι στους "αιώνιους"

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου γνωρίζει πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για συνάντηση με αδελφούς Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο, αλλά ελπίζει πως ίσως και το πρωί της Πέμπτης θα μιλήσει μαζί τους.

Είτε με όλους μαζί, είτε με τον κάθε ένα ξεχωριστά, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θέλει να μιλήσει με τα αφεντικά των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πριν το τζάμπολ του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League. Όσα έχουν συμβεί από το βράδυ της Κυριακής κι έπειτα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ "άγριο" κλίμα, ένα κλίμα που ανάγκασε τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να τοποθετηθεί δημόσια για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει ενημερώσει τις δυο ομάδες και έχει ζητήσει από τους παράγοντές της να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να πέσουν οι τόνοι και να απομακρυνθούν οι εντάσεις, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει πάρει από εκείνους κάποια απάντηση.

Υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η απουσία τους από την Αθήνα τις τελευταίες μέρες, που όχι μόνο δυσκολεύουν, αλλά κάνουν αδύνατη τη συνάντηση που ζητά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος ελπίζει ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα μιλήσει μαζί τους ακόμη και αν πρέπει να τους δει ξεχωριστά λίγο πριν τον τέταρτο τελικό, το πρωί της Πέμπτης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ