Ο ανήφορος του Αρκαδικού - Basket League - SPORT 24

Ο ανήφορος του Αρκαδικού

Ο ανήφορος του Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Α1, όμως για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύσταση ΚΑΕ και για την ανακαίνιση του ΔΑΚ Τρίπολης

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Αρκαδικό που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1. Στην ομάδα της Τρίπολης έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν με τον απόλυτα πετυχημένο, Γιάννη Καστρίτη στην άκρη του πάγκου κι ήδη ο νεαρός τεχνικός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του για την μεγάλη πρόκληση που είναι προ των πυλών.

Γενικά οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες κι οι προπονητές, όμως στην παρούσα φάση στην Τρίπολη το βάρος έχει πέσει στο οργανωτικό τομέα, καθώς αυτά που προέχουν είναι η σύσταση της ΚΑΕ αλλά και οι εργασίες στο κλειστό της πόλης.

Ακόμα απομένουν κάποιες εκκρεμότητες για την νομική μετατροπή του Αρκαδικού σε Ανώνυμη Εταιρεία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές θα γίνουν εμπρόθεσμα, καθώς ήδη έχουν γίνει πολλές από τις ενέργειες που απαιτούνται. Όσον αφορά το κομμάτι του ΔΑΚ Τρίπολης ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κάτι που είναι πιθανό να επηρεάσει την περίοδο της προετοιμασίας. Στο κλειστό πρέπει να γίνει ανακαίνιση προκειμένου να καλύπτει τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, όμως αυτές οι εργασίες είναι χρονοβόρες οπότε ίσως χρειαστεί ο Γιάννης Καστρίτης να ψάξει αλλού για το μέρος που θα στεγαστεί το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας.

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

30 μυθικές ατάκες σειρών που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Όσες άδειες και αν περάσουν. Όσες επαναλήψεις. Μερικές φράσεις μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και την καθημερινότητα.

ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Αυτό είναι το πιο διεστραμμένο ερωτικό θρίλερ της χρονιάς

Μετά το αγγλόφωνο ‘Stoker’, o Park Chan-wook του 'Oldboy' επιστρέφει στα πάτρια σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η αγωνία για το μέλλον στο ιδιόχειρο γράμμα στους τηλεθατές

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο η παρουσιάστρια προαναγγέλλει την επιστροφή της από τη συχνότητα του Alpha και στέλνει το δικό της μήνυμα για τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών. "Η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για εμάς" σημειώνει (pics+vid)

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Πού θα ανοίξουν νέα καταστήματα (και πού έκλεισαν)

Μετά από την μεγάλη επιστροφή στο κέντρο η Κωτσόβολος συνεχίζει να επεκτείνεται σε Αθήνα και επαρχεία. Ποια είναι τα σχέδια της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρικών στην Ελλάδα

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

BASKET LEAGUE