STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο ΑΓΟΡίνος, ο Μπούλιαν και οι βολές

Ο ΑΓΟΡίνος, ο Μπούλιαν και οι βολές

Μιλήσαμε με τη μασκότ του Ρεθύμνου για τη μπουνιά που "έφαγε" από τον Μπούλιαν. Μιλήσαμε και με ανθρώπους του Κολοσσού που είχαν πολλά ερωτηματικά.

Η 10η αγωνιστική της Basket League είχε πέντε ματς. Και όμως, το γεγονός της ημέρας δεν ήταν ούτε κάποιο κάρφωμα, ούτε κάποια ασίστ, ούτε κάποιο νικητήριο σουτ. Ηταν η αναίτια και "βρώμικη" μπουνιά του Ζβόνκο Μπούλιαν, παίκτη του Κολοσσού, στη μασκότ του Ρεθύμνου, τον ΑΓΟΡίνο.

Το Sport24.gr έχει "μάτια" και "αυτιά" παντού. Γι' αυτό και έμαθε άμεσα το συμβάν μετά το τρίποντο του Τσέισον Άλεν, με το οποίο οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 64-64. Ψάξαμε, μάθαμε τις λεπτομέρειες και βρήκαμε και το σχετικό VIDEO για να μην έχει κανείς απορία σχετικά με ό,τι συνέβη στο "Μελίνα Μερκούρη".

Μιλήσαμε και με τον ίδιο τον ΑΓΟΡίνο, ο οποίος μας είπε πως: " Είδα τον παίκτη να έχει ανοίξει διάλογο με την κερκίδα. Δευτερόλεπτα μετά, ένιωσα ένα χτύπημα. Το είπα στους διαιτητές και εκείνοι με έδιωξαν χωρίς καν να με ακούσουν. Ξέρω πως είδαν το συμβάν. Είδα αργότερα το VIDEO και είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να με χτυπήσει. Με βρήκε άλλωστε στο μοναδικό ανοιχτό σημείο της στολής. Υπήρχαν στο γήπεδο αστυνομικοί που είδαν όλο το σκηνικό. Μου είπαν ότι μπορούσα να του κάνω μήνυση για να πάει κατευθείαν αυτόφωρο. Δεν είμαι όμως εκδικητικός άνθρωπος. Άλλωστε υπάρχει το σχετικό VIDEO για να βγάλει ο κάθε άνθρωπος τα συμπεράσματά του. Εγώ, πάντως, κάνω πάντα την ίδια κίνηση. Τρέχω στα timeout για να σπρώξω τους παίκτες μας, να παίξω με το κοινό. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν".

Οι βολές, τα ποσοστά, τα ριμπάουντ και οι ασίστ

Μιλήσαμε και με μέλη του Κολοσσού, ο οποίος έκανε κατά γενική ομολογία εξαιρετική εμφάνιση και λίγο έλειψε να "κλέψει" ένα διπλό που θα τον έβγαζε από το παιχνίδι της παραμονής και θα του έδινε αέρα για να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Τι τους έμεινε από το ματς; Ένας αριθμός.

Οι 29 βολές που εκτέλεσε το Ρέθυμνο, το οποίο βρισκόταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πίεζε για να γυρίσει τον αγώνα, την ώρα που εκείνοι είχαν μόλις 6 μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Μιλούν για άμυνα στη μια μπασκέτα και για ξύλο στην άλλη. Ήταν καλύτεροι σε ποσοστό στα δίποντα και στα τρίποντα. Μάζεψαν 9 περισσότερα ριμπάουντ, είχαν περισσότερες ασίστ, όμως στο τέλος η κατάσταση δεν ήταν στα δικά τους χέρια.

Ο οξύθυμος κ. Μπούλιαν

Τον Ζβόνκο Μπούλιαν δεν τον γνωρίσαμε χθες. Τον ξέραμε και από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ένας οξύθυμος τύπος, που συχνά πυκνά ξεσπά σε συμπαίκτες, διαιτητές, κόσμο. Αυτό έκανε και χθες. Εκνευρίστηκε, άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, έριξε μπουνιά στη μασκότ, έβρισε τη μητέρα του Μο Φαγιέ και φήμες λένε ότι είχε έντονο διάλογο και με αστυνομικό! Οι άνθρωποι του Κολοσσού είναι απείρως ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις. Μέχρι και αποπομπή του από την ομάδα της Ρόδου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ