STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντούβνιακ: "Επιτέλους είμαστε στον σωστό δρόμο"

Ντούβνιακ: "Επιτέλους είμαστε στον σωστό δρόμο"

Ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, σχολίασε το παιχνίδι (14/11, 17.00) με τον Κολοσσό ενώ υπογράμμισε πως ο "Δικέφαλος" θέλει να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί. Τι έγραψε ο Λαρεντζάκης

Στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς (14/11, 17.00) με τον Κολοσσό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ούρος Ντούβνιακ. Συγκεκριμένα ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

" Ήρθε η ώρα για την 6η αγωνιστική. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, σε Ελλάδα και Eurocup, η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Επιτέλους είμαστε στο σωστό δρόμο και παίρνουμε από τα παιχνίδια αυτά που αξίζουμε. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο, όπου πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και έναν επίσης πολύ δύσκολο αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας, που με τη νίκη μας μείναμε μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, μοντέρνο μπάσκετ, με πολλή ενέργεια και επιθετικό στυλ και έναν καλό συνδυασμό πολύ αξιόλογων Ελλήνων και ξένων παικτών. Όλα όμως εξαρτώνται από μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Και πρέπει απλά να παίξουμε όπως κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια των δύο τελευταίων αγώνων μας.

Για την ομάδα μας θα είναι πραγματικά πολύ καλό και εξαιρετικά σημαντικό, εάν συνεχίσουμε τις νίκες και δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Το χρειαζόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. H ομάδα μας είναι πλέον πλήρης, έχουμε παίκτες σε κάθε θέση και είμαι σίγουρος ότι θα παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι".

"Μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό"

Από την πλευρά του ο Γιαννούρης Λαρεντζάκης αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του:

" Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Άλλη μία εβδομάδα κύλησε πολύ ευχάριστα για εμάς, καθώς ερχόμασταν από μία νίκη κόντρα στον Αρκαδικό. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε πολύ και ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε, ενώ παράλληλα καταφέραμε να το συνδυάσουμε και με όμορφο μπάσκετ μπροστά στον κόσμο μας. Η νίκη ήρθε γιατί πολύ απλά κάναμε αυτό που είχαμε πει. Πήραμε από νωρίς μία καλή διαφορά και έτσι κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Το μόνο κακό ήταν πως χαλαρώσαμε αρκετά στα τελευταία λεπτά και έτσι επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μειώσει.

Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, λόγω της νίκης, εξίσου πολύ καλά κύλησε η εβδομάδα και στο αγωνιστικό. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ήμασταν όλοι στις προπονήσεις, ενώ εγώ ξεπέρασα και τη θλάση στον προσαγωγό που με ταλαιπωρούσε το περασμένο Σάββατο.

Πλέον οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Αρκαδικού έχουν τελειώσει, γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Ένας παιχνίδι εντελώς διαφορετικό, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα επιπέδου Eurocup, που είναι καλά δουλεμένη με πολλά πλεονεκτήματα και λιγότερα μειονεκτήματα. Εμείς έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτά και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είχε ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό. Το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο παρκέ. Αν το κάνουμε αυτό, τότε πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ