STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντούβνιακ: "Δεν μας ξεγελά η θέση της Καβάλας"

Ντούβνιακ: "Δεν μας ξεγελά η θέση της Καβάλας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος απέναντι στην Καβάλα, άσχετα αν η ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου έχει υποβιβαστεί. Διαβάστε τι έγραψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος υπογράμμισε αυτό που είχαμε αναφέρει, ότι δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υποτιμούν τους "Αργοναύτες" άσχετα αν η ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου υποβιβάστηκε στην Α2. Διαβάστε τι σχολιάζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης της Καβάλας για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Kαλησπέρα φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο μπασκετικό Σαββατοκύριακo. Για μας η στιγμή είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολη, μιας και μετά από δύο χρόνια προσπάθειας για να προβιβαστούμε στην Α1, φέτος δυστυχώς αποτύχαμε και είχαμε έναν εύκολο σχετικά υποβιβασμό.

Σε όλο το πρωτάθλημα παλεύαμε, κυνηγούσαμε, όμως στο τέλος δε μπορέσαμε να πετύχουμε το στόχο μας, την παραμονή και απογοητεύσαμε τον κόσμο μας που όλη τη χρονιά ήταν στο πλευρό μας. Πληρώσαμε σίγουρα το κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να καλύψουμε τη βαθμολογική διαφορά.

Κρίμα, γιατί η ομάδα μας είχε δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι και θέλουμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι, ευχαριστώντας τον κόσμο μας για τη στήριξη του. Ήταν συγκινητικός ο κόσμος μας και τον ευχαριστούμε.

Το blog του Ούρος Ντούβνιακ

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Κάναμε πολλά λάθη στη διάρκεια της χρονιάς και τα πληρώσαμε. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, γιατί πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε την 5η θέση στην κανονική περίοδο. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε και για την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στα πλέι οφ, αλλά το χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Δεν μας ξεγελά το γεγονός ότι η Καβάλα έχει υποβιβαστεί. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παίξουν χωρίς πίεση, αυτό είναι σίγουρο, και σε κάθε περίπτωση θα τους κάνει περισσότερο επικίνδυνους.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί πλησιάζουν και τα πλέι οφ. Ελπίζω λοιπόν σε καλό παιχνίδι και φυσικά στη νίκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ