STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντούβνιακ: "Άμυνα και ομαδικό μπάσκετ"

Ντούβνιακ: "Άμυνα και ομαδικό μπάσκετ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούρος Ντούβνιακ στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιορίσει τους σκόρερ του Λαυρίου ενώ αναφέρθηκε και στον Κιθ Κλάντον. Ο Νίκος Μπάρλος από την πλευρά του τόνισε πως η νίκη επί του Αρκαδικού δεν αρκεί.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο το Σάββατο (19/3, 17:00) στην Θεσσαλονίκη και οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκος Μπάρλος, ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Ούρος Ντούβνιακ (ΠΑΟΚ) στον ΕΣΑΚΕ:

"Άμυνα και ομαδικό μπάσκετ

Τρεις ακόμη εβδομάδες για το τέλος της κανονικής περιόδου και τέσσερα ακόμη παιχνίδια. Ότι καλύτερο για μας, μία εξαιρετική ευκαιρία για να είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ. Μπορεί τέσσερα παιχνίδια να μην είναι πολλά, αλλά έχουμε ήδη 40 σχεδόν παιχνίδια αυτή την σεζόν, οπότε ξέρουμε. Και τώρα πια έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Η σκέψη μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Το Λαύριο λοιπόν μπροστά μας.

Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και σημαντικά ατομικά χαρακτηριστικά, καλούς σκόρερ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τέτοιου είδους και στυλ ομάδες, όπου όλοι μπορούν να σκοράρουν και ανά πάσα στιγμή. Αναπόφευκτα θα είναι πολύ σημαντική η προσωπική άμυνα. Θα είναι το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, πριν από όλα, αυτό που πάντα έχουμε σαν προτεραιότητα στην ομάδα μας είναι η άμυνα. Η άμυνα και το ομαδικό μπάσκετ.

Έχουμε και έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας. Δεν είχε και τόσο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και ελπίζω ότι η παρουσία του Keith θα είναι πολύ χρήσιμη για την ομάδα μας. Ο κάθε παίκτης μετρά αυτή την στιγμή, αλλά και από εδώ ως το τέλος. Ελπίζω ότι θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί πλέον, περισσότερο από ποτέ, για να κάνουμε την δουλειά μας, όπως ακριβώς πρέπει να την κάνουμε".

Το blog του Νίκου Μπάρλου (Λαύριο) στον EΣΑΚΕ:

"Η νίκη επί του Αρκαδικού δεν αρκεί...

Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Αρκαδικού, η οποία μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση για να παραμείνουμε στην Α1. Η ομάδα στο συγκεκριμένο ματς, είχε όλα τα στοιχεία που έπρεπε για να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη. Συγκέντρωση, ηρεμία, σοβαρότητα, πειθαρχία αλλά και πάθος. Για το τελευταίο έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο κόσμος του Λαυρίου, που γέμισε το γήπεδο και στάθηκε δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Απόλλων Πατρών.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Έναν ισχυρότατο αντίπαλο, πλήρη και με τρομερές δυνατότητες και εμπειρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Αν θέλουμε να μείνουμε στην Α1, οφείλουμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία αυτά που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ έως το τέλος. Κι αυτό το ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουμε πως παραμένουμε στον ίδιο, σωστό δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μας σώζει η νίκη επί του Αρκαδικού και απαιτούνται ακόμη κάποιες νίκες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ λοιπόν πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε πως είμαστε πιστοί στις αρχές μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ