STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντίξον: "Μπορούμε να πετύχουμε την υπέρβαση"

Ντίξον: "Μπορούμε να πετύχουμε την υπέρβαση"

Ο Μάικλ Ντίξον, αναδείχθηκε Stoiximan.gr MVP της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, δηλώνοντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ότι η ΑΕΚ έχει το ρόστερ για να τερματίσει πιο ψηλά από την 3η θέση στα πλεί-οφ.

Ο Μάικλ Ντίξον ήταν, βάσει ranking, ο κορυφαίος της ΑΕΚ στην αγχωτική νίκη με 82-81 επί του Κολοσσού Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η συγκεκριμένη επίδοση μάλιστα ήταν και η υψηλότερη που σημείωσε οποιοσδήποτε παίκτης την 25η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα, με τον Αμερικανό με το Γεωργιανό διαβατήριο να αναδεικνύεται Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής.

Ο Ντίξον παρέλαβε το βραβείο του και παραχώρησε και μία μικρή συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, όπου ξεκαθάρισε πως πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να κάνει τη "ζημιά" στους δύο "αιωνίους" (Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και να μπει ανάμεσά τους στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

" - Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού H Hotels;

"Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος, που κερδίσαμε μία δύσκολη ομάδα, όπως ο Κολοσσός. Μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο μένουμε στη νίκη και προχωράμε. Όσο αφορά στο βραβείο του MVP δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου, αλλά ήλθε σε μία περίοδο που το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάνοντας την αρχή με τον Άρη".

- Η ΑΕΚ την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη στην τελική βαθμολογία και την φετινή στην ίδια θέση στην κανονική περίοδο. Μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ;

"Νομίζω πως ναι. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να το πετύχουμε. Το σημαντικό για να το καταφέρουμε είναι να δίνουμε προσοχή και να παίζουμε συγκεντρωμένα σε κάθε ματς ξεχωριστά".

- Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League;

"Είναι ένα αξιόλογο και ταυτόχρονα δύσκολο πρωτάθλημα. Ανήκει στην κατηγορία με τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και προπονητές με πολλές γνώσεις, με αποτέλεσμα όλα τα ματς να είναι δύσκολα"."

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ