STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, εντός ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, εντός ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει κόντρα στην ΑΕΚ τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΓΣΛ, ενώ ο Άρης δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο.

Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" του 11-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού για την 1η θέση της κανονικής περιόδου, ωστόσο ζητούν ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας . Η Ένωση, από τη μεριά της, καλείται να δείξει εκ νέου πως είναι ικανή να τα βάλει με τους "αιώνιους".

Αγωνιστικά, καμία εκ των δύο ομάδων δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, αφού ακόμα κι ο Μάικ Γκριν που ταλαιπωρήθηκε από μία κάκωση, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης -δίχως τον Γιάννη Αθηναίου- δοκιμάζεται στην έδρα του Ρεθύμνου, ενώ ο Ολυμπιακός, καλείται να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη Μπασκόνια , και να επιστρέψει στις νίκες με καλή εμφάνιση απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο (13/01)

Κολοσσός - Τρίκαλα 78-60

Κόροιβος - Κύμη 59-73

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 92-74

Λαύριο - Προμηθέας 101-87

Κυριακή (14/01)

15:30 Ρέθυμνο - Άρης (ΕΡΤ1)

16:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 4)

19:00 Ολυμπιακός - ΓΣΛ (Cosmote Sport 6)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ