STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντέρμπι με φαβορί στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι με φαβορί στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Ξεχωρίζει το ΑΕΚ - Άρης, στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός.

Ακόμα ένα Σάββατο με σημαντικές αναμετρήσεις στη Stoiximan.gr Basket League. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ΑΕΚ - Άρης, με την Ένωση να έχει το ρόλο του φαβορί, καθώς η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Αναφορικά με το αγωνιστικό ρεπορτάζ, οι γηπεδούχοι έχουν ως αμφίβολο τον Ντούσαν Σάκοτα.

Από εκεί και πέρα, ο Κολοσσός -με τον Γιανγκ στη 12άδα του- θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, ο οποίος θα παρουσιαστεί με ένα ξένο λιγότερο, καθώς ο Χόμπσον -που αποκτήθηκε για τη θέση του Γούντσον- είναι τραυματίας . Σημαντικό ματς και στη Λάρισα, με τον Γυμναστικό να παίζει κόντρα στον Προμηθέα Πατρών. Δεν είναι καλή κατάσταση στους γηπεδούχους, υπήρξε αποχή από προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο το έργο του Προμηθέα δεν θα είναι εύκολο. Το αντίθετο.

Την ίδια ώρα (16:30) το Λαύριο υποδέχεται τα Τρίκαλα, σε ματς όπου οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί και θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από την Κύμη, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με το εξαιρετικά σημαντικό Κόροιβος - Ρέθυμνο.

Όσο για τους "αιώνιους"; Ο Ολυμπιακός παίκτη την Κυριακή (04/02) εντός έδρας με αντίπαλο την Κύμη, ενώ ο Παναθηναϊκός -η μοναδική ομάδα με 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League- δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 03/02

(16:30) Κολοσσός Ρόδου - Πανιώνιος (ΕΡΤ1)

(16:30) ΓΣΛ - Προμηθέας (ΕΡΤ1)

(16:30) Λαύριο - Τρίκαλα (ΕΡΤ1)

(17:00) ΑΕΚ - Άρης (Cosmote Sport 4)

(18:30) Κόροιβος - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)

Κυριακή 04/02

(16:30) Ολυμπιακός - Κύμη (Cosmote Sport 4)

(18:30) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ