STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ο Κόνιαρης

EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τους "μικρούς", ο Αντώνης Κόνιαρης νίκησε και τους "μεγάλους" στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game για να κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου "τριποντάκια" (VIDEO).

Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν είναι απλά καλός σουτέρ, είναι ο απόλυτος "τριποντάκιας" στην Ελλάδα! Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game, απέναντι στους "μεγάλους". Μία μέρα μετά την επικράτησή του στον διαγωνισμό των "μικρών" , τα κατάφερε εξαιρετικά κι απέναντι στους πιο έμπειρους, κερδίζοντας το χειροκρότημα συμπαικτών και αντιπάλων.

Πήρε με άνεση το εισιτήριο για τον τελικό (σ.σ.: σημείωσε 17 πόντους στον α' γύρο), εκεί όπου αντιμετώπισε τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (σ.σ.: είχε 16 πόντους στον α' γύρο). Με το μομέντουμ να είναι στη δική του πλευρά, από την στιγμή που... ήρθε με φόρα από τον διαγωνισμό του Σαββάτου (10/2), έκανε πράγματα και θαύματα, σκοράροντας ξανά και ξανά για να σημειώσει 20 πόντους -αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο οποίος είχε 14 πόντους.

Η νίκη του επί του αρχηγού του Πανιωνίου Βίκος Cola ήρθε μάλιστα ήδη από την προτελευταία θέση, με όλο τον κόσμο που ήταν στο "Δημήτρης Τόφαλος" να τον αποθεώνει". " Είχα φόρα από χθες, ήρθα με... ειδική συνταγή, την οποία δεν θα πω βέβαια γιατί έχω και του χρόνου", σχολίασε γελώντας μετά το τέλος της διαδικασίας ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων.

Αυτοί που... απέτυχαν στον α' γύρο ήταν οι Λάνγκστον Χολ (11), Νώντας Παπαντωνίου (12), Κίκι Κλαρκ (14), Τόνι Μέιερ (14) και Θαντ ΜακΦάντεν (16 - έχασε στα... μπαράζ την πρόκριση τον τελικό).

Δείτε την προσπάθεια που του χάρισε τη νίκη:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ