STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων των "μικρών" ο Κόνιαρης

EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Κόνιαρης κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων των "μικρών" στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, σε βάρος του Ανδρέα Σκούφη στον τελικό. Τα... λέει με τους "μεγάλους" την Κυριακή (11/2) ο γκαρντ του ΠΑΟΚ (VIDEOS).

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν αυτός που αποδείχθηκε ο καλύτερος σουτέρ στον διαγωνισμό τριών πόντων του ΕΚΟ All Star Game 2018, που διεξάγεται στο "Δημήτρης Τόφαλος". Ο 21χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του "τριποντάκια" που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια, κερδίζοντας τον διαγωνισμό τριπόντων των "μικρών", με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τον διαγωνισμό των "μεγάλων" της Κυριακής (11/2).

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους Βαγγέλη Σακελλαρίου (Πανιώνιος Βίκος Cola), Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας Πάτρας), Θαντ ΜακΦάντεν (Κύμη), Νώντα Παπαντωνίου (Γυμναστικός Λάρισας), Κίκι Κλαρκ (Περιστέρι - Α2) και Τόνι Μέιερ (Λαύριο Megabolt).

Στον α' γύρο του διαγωνισμού, ο Αντώνης Κόνιαρης συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (με 19 πόντους) ενώ τον ακολούθησε ο Ανδρέας Σκούφης (με 16 πόντους), ο οποίος αποτέλεσε το αντίπαλο δέος στον τελικό.

Για δεύτερη φορά, ο διεθνής γκαρντ του "δικεφάλου" ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, έστω κι αν σημείωσε ένα τρίποντο λιγότερο απ ότι στον α' γύρο. Η ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ επιβεβαιώθηκε, με τους συμπαίκτες του από τους Rising Stars να... πέφτουν αμέσως πάνω του για να τον αποθεώσουν.

Α' ΓΥΡΟΣ

Ανδρέας Σκούφης (Προμηθέας Πάτρας): 16

Βασίλης Μουράτος (Γυμναστικός Λάρισας): 9

Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός H Hotels): 11

Δημήτρης Φλιώνης (Άρης): 14

Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ): 19

Πέτρος Κατσουλάκος (2ο ΓΕΛ Πάτρας): 13

Β' ΓΥΡΟΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ)

Ανδρέας Σκούφης (Προμηθέας Πάτρας): 13

Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ): 18

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ