STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μελλής

Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μελλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Μελλής κέρδισε τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και θα διαδεχθεί τον Γιώργο Χαλβατζάκη στην προεδρία. Αλλαγή δεδομένων πλέον, αφού ο νικητής είχε τις... ευλογίες της ΕΟΚ.

Ο Μιχάλης Μελλής είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Χαλβατζάκη, που είχε τις δύο τελευταίες θητείες στον προεδρικό θόκο. Το αντίπαλον δέος του απερχόμενου, πλέον, προέδρου προέρχεται από τον Κολοσσό κι αποτέλεσε το αντίβαρο στην εκλογική διαδικασία έχοντας τις ευλογίες της... ΕΟΚ.

Ο Μιχάλης Μελής είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, καθώς επικράτησε του Γιώργου Χαλβατζάκη με ψήφους 9-6.

Για όσους θυμούνται καλά, ο Μιχάλης Μελής πριν από 23 χρόνια είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στους "ερυθρόλευκους". Παραχωρήθηκε σαν δανεικός στην ομάδα από την οποία τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός (Μίλωνας). Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ερμή Αργυρόπουλης, θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα ταλέντα της εποχής, έπαιξε 19 φορές στην Εθνική Εφήβων και με ύψος 2.01 ήταν ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος φόργουορντ.

Μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, παρόλα αυτά έπαιξε μπάσκετ μέχρι τα 34, περνώντας από τον Έσπερο και βέβαια από τη Ρόδο, όπου υπήρξε και συμπαίκτης του Παντελή Κουγιού, νυν προέδρου του Κολοσσού Ρόδου. Μαζί, άλλωστε, συνεργάζονται και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Ο Μελλής είναι μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Κολοσσός τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, έγινε ο πέμπτος πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ μετά τους Θόδωρο Καρατζά (1992-2001), Μανώλη Παπακαλιάτη (2001-2), Βασίλη Οικονομίδη (2002-12) και Γιώργο Χαλβατζάκη (2012-16).

Στις πρώτες δηλώσεις του κ. Μελλής τόνισε: " Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και εκείνες που με ψήφισαν και εκείνες οι οποίοι δεν με ψήφισαν και ελπίζω η αυριανή ημέρα να μας βρει να δουλεύουμε όλοι για το καλό του αθλήματος. Είμαι χαρούμενος για την εκλογή, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης της θέσης αυτής. Δεν είναι ώρα να πούμε μεγάλα λόγια και πρέπει να ξεκινήσουμε αμέσως την δουλειά για την οργάνωση του πρωταθλήματος και κυρίως το θέμα της χορηγίας, γιατί έληξε η σύμβαση με τον βασικό χορηγό του πρωταθλήματος, τον ΟΠΑΠ. Χρειάζομαι λίγες ημέρες για να ενημερωθώ για τα δεδομένα του Συνδέσμου από τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ και θα τοποθετηθούμε πιο αναλυτικά σε λίγες ημέρες".

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της αλλαγής στην ηγεσία του ΕΣΑΚΕ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ