STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κόροιβος, ΑΕΚ και Πανιώνιος χωρίς πιστοποιητικό

Κόροιβος, ΑΕΚ και Πανιώνιος χωρίς πιστοποιητικό

Τη Δευτέρα 22/9 είναι η κλήρωση της νέας Basket League ΟΠΑΠ και εκκρεμούν τρεις άδειες συμμετοχής: αυτές των ΑΕΚ, Κόροιβου και Πανιωνίου, με τις ΚΑΕ να εξασφαλίζουν παρατάσεις επί παρατάσεων. Ο Κολοσσός πήρε πιστοποιητικό.

Η ΕΕΑ έδωσε για αρχή τρεις άδειες συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, σε αυτό που ήταν η λήξη της προθεσμίας που είχαν οι ΚΑΕ (21/3). Τι αποδείχθηκε; Πως ήταν μια από τις προθεσμίες. Όχι Η προθεσμία. Γενικά, υπάρχει μια τάση για δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αν κρίνουμε από τον Κόροιβο που πήρε παράταση έως τις 19/9 να συμπληρώσει το φάκελο του. Είχε προηγηθεί αυτή που έληξε στις 15/9,... αλλά μικρή σημασία έχει.

Στα σημαντικά, μετά τους ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ (ήταν οι μόνοι συνεπείς), άδειες χορηγήθηκαν στους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, Αίολο Τρικάλων, Απόλλωνα Πάτρας, Κηφισιά και Πανελευσινιακό, με την ΑΕΚ να παίρνει προθεσμία έως τις 14/9 (πριν πάρει για τις 19/9), τον Πανιώνιο έως τις 22/9 (είχε πάρει για τις 4/9, πριν... πάρει και για τις 22/9) και τους Ίκαρο Καλ. και Ηλυσιακό (παίζουν μεν, στην Α2, αλλά είναι ΚΑΕ) έως τις 15/9.
τι έγινε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής;

" α. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

β. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

γ. Η Επιτροπή χορήγησε προθεσμία έως 19-9-14 στην παρακάτω ΚΑΕ για συμπλήρωση του φακέλου της: ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Η επόμενη συνεδρίαση ορίσθηκε για τις 23-09-2014 και ώρα 12.00".

Σε περίπτωση που δεν γίνεται ξεκάθαρο, ο Ίκαρος -κανονικά και βάσει της μη χορήγησης πιστοποιητικού- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 και άρα υποβιβάζεται στη Β' Εθνική.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ