STOIXIMAN BASKET LEAGUE

MVP ο Ταπούτος

MVP ο Ταπούτος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Ταπούτος θυμήθηκε... τα νιάτα του στο παιχνίδι της Καβάλας με τα Τρίκαλα, οδηγώντας τους "Αργοναύτες" στην τρίτη φετινή τους νίκη. Άφησε πίσω του τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Ρασάντ Μάντεν.

Η Καβάλα κατέκτησε το Σάββατο (23/1) το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής σεζόν σε βάρος των Τρικάλων , οφείλοντας πολλά στον Χρήστο Ταπούτο. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ των "Αργοναυτών" ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, με τους 27 πόντους (7/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 10/10 βολές), τα 12 ριμπάουντ, τις 2 ασίστ και τα 6 κερδισμένα φάουλ που είχε στα 30'31'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Η δική του προσφορά ήταν αυτή που βοήθησε την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξ ου κι η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 15ης αγωνιστικής αφού συγκέντρωσε 39 (!) βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ, με τους Ρασάντ Μάντεν (Ρέθυμνο) και Δημήτρη Μαυροειδή (ΑΕΚ) να έπονται, έχοντας από 31 βαθμούς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ