STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπρατσιάκος: "Πρέπει να μπούμε με το δεξί"

Μπρατσιάκος: "Πρέπει να μπούμε με το δεξί"

Η Κύμη Seajets φιλοξενείται το Σάββατο για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League στο Λαύριο και ο προπονητής της Βασίλης Μπρατσιάκος στοχεύει στη νίκη των νεοφώτιστων.

Το Σάββατο (7/10) η Stoiximan.gr Basket League 2016-17 κάνει πρεμιέρα με πέντε παιχνίδια. Ένα από αυτά θα γίνει στο δημοτικό γυμναστήριο του Λαυρίου ανάμεσα στο Λαύριο DHI και την Κύμη Seajets, δύο ομάδες που έχουν από ελάχιστη έως καμία εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία.Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν στην Α1 για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 και τη νέα σεζόν θα παίξουν για πρώτη φορά στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, κάτι που τονίζεται και από τις δύο πλευρές. Στόχος και των δύο ομάδων η παραμονή στην κατηγορία, στόχος και των δύο για την εν λόγω αναμέτρηση το ροζ φύλλο αγώνα.

" Το αυριανό παιχνίδι είναι μια ακόμα πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Basket League, σηματοδοτεί την καταξίωση της ομάδας μας και την ανταμοιβή των κόπων μας τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλουμε να μην παρασυρθούμε και να αντιμετωπίσουμε το ματς με το Λαύριο με την αρμόζουσα προσοχή. Σεβόμαστε απόλυτα το Λαύριο, έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την περσινή σεζόν και είναι μια δεμένη ομάδα καθώς φέτος κράτησε στο ρόστερ έναν κορμό βασικών παικτών. Εμείς όμως πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη και να ξεκινήσουμε με το «δεξί» το πρωτάθλημα. Είμαστε απολύτως έτοιμοι αγωνιστικά, ευτυχώς όλοι μας οι παίκτες είναι υγιείς, οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να φύγουμε από το Λαύριο με το ροζ φύλλο αγώνα!".

Αυτά ήταν τα λόγια του Βασίλη Μπρατσιάκου, προπονητή των νεοφώτιστων, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Τζόρνταν Μόργκαν, παίκτης της Κύμης, έγραψε για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο μπλογκ του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε την Basket League παίζοντας εκτός έδρας με το Λαύριο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο και πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση, άμα θέλουμε να ξεκινήσουμε την σεζόν με νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από την προετοιμασία μας και να βελτιώσουμε τα αρνητικά , για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι."

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων επικρατεί επίσης αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη νέα Stoiximan.gr Basket Leaugue. Ο αρχηγός της ομάδας Σάκης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε, μέσω του μπλογκ του στη σελίδα της μπασκετικής ομοσπονδίας: " Δεν θεωρώ ούτε θετικό, ούτε αρνητικό ότι ξεκινάμε με έναν αγώνα και μάλιστα ντέρμπι στην έδρα μας, καθώς πιστεύω ότι το πρόγραμμα εσύ το κάνεις ευνοϊκό ή όχι. Η Κύμη SEAJETS είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο μας, όχι μόνο στην πρεμιέρα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια διότι η παρουσία του μας δίνει τεράστια ώθηση. Εύχομαι και πάλι υγεία σε όλους. Ραντεβού στο γήπεδο..."

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ